zenesz_logo.pngSzeptember 27-én debütált a Fangler’s legújabb, a Belső Hang c. dalhoz készült videoklipje, a Music Expón díjat nyertek.

 

 

 

 

Az új videó képi anyagát a július végi Budapest Parkos koncerten rögzítették, ahol Rúzsa Magdi vendégeiként léphettek fel. Ahogy forognak a képkockák, az ember elképzelheti és átélheti, milyen érzés a nyári napsütésben, egy ekkora helyen, több ezer ember előtt játszani.

 

 

Fanglers_B_Park 1_700x.jpg

 

 

Október első hétvégéjén a Budapest Music Expón hatalmas megtiszteltetés érte a zenekart, az Öröm a zene országos tehetségkutató zsűrije a Fangler’s-t választotta a 2018-as év győztesének. Ez a szakmai elismerés mellett anyagi támogatást is biztosít a srácoknak, ők pedig megígérték, hogy jövőre jön az új nagylemez és annyi koncertet adnak, amennyi csak a csövön kifér.

 

 

Fanglers - Öröm a Zene_700x.jpg

 

 

Ősszel a srácok ismét stúdióba vonulnak, hogy felvegyék két legújabb dalukat, amiket terveik szerint a téli koncertektől már a közönség is élvezhet. A stúdiózás után, november közepétől kezdődnek a koncertek és egészen december végéig tart majd a turné többek között a Kowalsky Meg a Vega vendégeként.

 

A zenekar legközelebb Budapesten, az Ellátóházban lép fel november 15-én, a Belmondo előtt. https://www.facebook.com/events/327019161209532/