zenesz_logo.png



Nyár, fesztiválok, csajozás, féktelen szabadság, majd a másnap és a homályos emlékek. Az érzést ismerjük, dalt viszont eddig nem csatolhattunk hozzá, legalább is a Cloud 9+ zenekartól.

 

 

 

A srácok nagy szakértői a partizásnak, így könnyűszerrel dobták össze az idei szezon biztosan legpörgősebb buli,- és fesztiválhimnuszát, amelyhez csatlakozott Járai Márk (Halott Pénz) és Fura Csé (Follow The Flow) is. 

 

A nóta nem mellesleg a 2018-as Petőfi Zenei Díj hivatalos dala is. Egy átbulizott éjszaka után ne keresd a válaszokat, inkább hallgasd meg a "Valaki mondja el" című megjelenést és minden kérdésed okafogyottá válik.  A friss Cloud 9+ dal további különlegessége, hogy ezúttal - angol helyett - magyar nyelven íródott, tovább erősítve ezt az apropót a fent említett extra közreműködőkkel.

 

Egy remek fesztihimnuszhoz természetesen videó is dukál, amelyben ráadásul bárki szerepelhetett (aki küldött be saját élményfotókat), továbbá belépőket is nyerhetett a Strandfesztiválra. A dal élőben a nevezett Fesztiválon (augusztus 21-én) fog debütálni, így már csak ezért is érdemes ott lenni.

 

A srácok friss megjelenése természetesen a Strand Fesztivál legnépszerűbb fellépőinek dalait tartalmazó CD lemezen is helyet kapott. A premiert követően valószínűleg számos rádiótól is viszonthalljuk majd a "Valaki mondja el"-t.

 

Cloud 9+ Facebook