zenesz_logo.pngA debreceni Emma Undressed zenekarról legutóbb márciusban írtunk, új klipjük kapcsán. Ezúttal négy új akusztikus dallal jelentkeztek.

EU 700x.jpg

 

 

Az Emma Undressed zenekar 2014 szeptemberében alakult, stílusukat leginkább a „csajénekes pop-metal” kifejezéssel lehetne körülírni. Már az első évben elég komoly sikereket értek el, 2015 tavaszán megjelent az első albumuk, és megnyerték az EastFest fesztivál közönségszavazását, ősszel elkészült az első hivatalos klipjük.

 

2017 elején változás történt az énekesi poszton, majd márciusban indultak a nagy múltú Dobbantó tehetségkutató fesztiválon. Az itt nyújtott teljesítményük alapján bekerültek a nyári döntőbe. Ezt követően megnyerték az Öröm a zene program nyíregyházi döntőjét, melynek köszönhetően bekerültek a Budapest Music Expon megrendezésre kerülő országos döntőbe.

 

Az Emma Undressed legújabb anyaga, 4 akusztikus dalt tartalmaz, 1 feldolgozást és 3 saját átiratot.

 

 

 

 

Playlist: https://www.youtube.com/watch?v=z11utRAHvyc&list=PLcEgh3cBaMPxn_LY2dKdbczHEbHmMgMj-

 

A zenekar fontos célja volt idén, hogy a szokásos "hangos" szettük mellett összehozzanak egy akusztikus műsort is. Ez sikerült, és olyan helyeken fordultak már meg vele, mint a Ceglédi vagy a Tokaji utcazene fesztivál, illetve amire nagyon büszkék, a debreceni MODEM új projektjét is ők indíthatták meg az Ady parkban.

A visszajelzések alapján az akusztikus szett is tetszik az embereknek, egyre többen kérdezték, hogy online is hallható lesz-e esetleg pár dal, ez hívta életre a 4 videót. A 3 saját dal átirata mellett elkészítettek egy feldolgozást is, aminek az a különlegessége, hogy két zenekar, a Fish és a Supernem egy-egy számát gyúrták össze.


Mind a videó, mind a hang a BearSound munkája (www.bearsound.hu, https://www.facebook.com/BearSoundDebrecen).

 

https://www.facebook.com/EmmaUndressedOfficial/