zenesz_logo.pngAz új Zaporozsec videóban valami olyasmire számíthatunk, amit eddig még nem láttunk a zenekartól. A refrén diszkó hangulatában váratlanul elszabadulnak a dolgok és egy csipetnyi őrülettel fűszerezett lazaság dobja fel a hangulatunkat.

 

zaporozsec_3799_700x.jpg

 

 

A Movie Start néhány hónapja már hallhatjuk a rádiókban és a lemezbemutató koncerteken, de a történet akkor kerek, ha videó is párosul a dalhoz. A Movie Star megtalálható a február 16-án megjelent Pixelek című albumon is. Míg az első CD-n Mr. Gorsky-val leginkább az űrben a sci-fik világában kalandozhattunk, most szakítva a csillagokkal, sokkal inkább ösztönös, két lábbal a földön járó témákra számíthatunk. A lemez dalai színes képkockák, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a zenekar elképzelése szerint a lemezt hallgatva megismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig.

 

Az egyik pixel, a Movie Star, az ismerkedős, nyomulós, bárpultnál iszogatós, egyéjszakás kalandok világát idézi fel egy kis iróniával.  A srácok szeretik nem túl komolyan venni magukat és ezt most sikerült a klipben is átadni. 

 

 

 

 

 

 

A Movie Star és a teljes Pixelek lemez elérhető az alábbi streaming felületeken is:

 

Spotify: https://open.spotify.com/album/1fgVgVeFHZlPYqvSp9Gg91

Deezer: https://www.deezer.com/hu/album/55367732

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/movie-star-single/1337725165?l=hu

GooglePlay: https://play.google.com/store/music/album/Zaporozsec_Movie_Star?id=Blj2yjzqkj6n2uixhdfghcikjxu

Amazon: https://www.amazon.com/Movie-Star/dp/B07954FMJF/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1516440811&sr=8-1-spell&keywords=zaporozsec+movise+star

Tidal: https://listen.tidal.com/search/zaporozsec%20movise%20star