zenesz_logo.pngIzgalmas zenei utazás - Barabás Lőrinc Live Act & Nina Harries folk-punk master az Ellátóházban!

z8986_600x.jpg

 

 

Fotó: Sós Gábor

 

 

Különös zenei találkozásnak lehetünk tanúi április 29-én - Barabás Lőrinc és a Londonból érkező Nina Harries rendhagyó vasárnapi koncertet ad az Ellátóházban. A két művész amellett, hogy saját szerzeményeivel örvendezteti meg a közönséget, közösen is színpadra áll! Médiaművész: Bimaxim.

 

 

baeae608-fa14-46cc-b749-83b836b19eb7.jpeg.jpg

 

 

Nina Harries énekes - nagybőgős klasszikus zenészként végzett a londoni Royal College of Music-on. A gyönyörű énekhangú művész önmagát klasszikus folk-punk masterként definiálja, amit leginkább akkor értünk meg, ha meghallgatjuk zenéjét. Az Ellátóházba saját, különleges, opera jellegű szerzeményeivel érkezik, amelyek hol gondolkodóba ejtik a közönséget, hol nevetésre késztetnek, hol pedig könnyekre fakasztanak.

 

 

 

 

 

Barabás Lőrinc trombitás-zeneszerző billentyűkön, trombitán és laptopon egyedül szólaltatja meg dalait, feldolgozásait. A groove-os, ritmusos tánczenétől a komolyzenei utalásokig a hangszínek és stílusok egyvelege, a ritmikus témák, arpeggiok egy sokoldalú zenei előadássá állnak össze. Mindez egy jazz-zenész kíváncsi szűrőjén keresztül.

 

 

 

 

 

Időpont: 2017. április 29.
Helyszín: Ellátóház
Cím: 1074 Budapest,  Dob utca 19.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/160906314728795/