zenesz_logo.pngA 2017 végén jelent meg a formáció When We Were One című bemutatkozó dala, amihez klip is készült. Április 14-én a Living Roomban koncerteznek.

 

AAAB2093_700x.jpg

 

 

A banda megalakulása 2013 tájt kezdett körvonalazódni, amikor is Adry (ének, dalszerzés) és Z (Földes Zoltán - dobok) egy közös ismerős révén cimborákká váltak. Hamar kiderült, hogy mindketten hasonló cipőben járnak a zenei útkeresés ösvényén: Adry a számítógépén és a fejében pihenő, kész dalok színpadra vitelét és teljes zenekar által való rögzítését szerette volna megvalósítani, Z pedig szívesen püfölte volna a bőröket egy dallamos, dinamikus zenét játszó frontcsajos produkcióban.


Az egyik fő hiányzó láncszemre, egy igazi, vérbeli metal gitárosra szerencsére hamar sikerült rátalálni. Tom (Lippai Tamás) – aki a való életben hangszeres tanárként keresi kenyerét – korábban többek között az általa létrehozott Mindfields Factory névre hallgató progresszív metal csapatban csillogtatta meg remek dalszerzői- és előadóművészi képességeit.

A ritmusszekció teljessé válásához viszont rögös út vezetett: a banda és a soraiban megfordult öt basszusgitáros útjai a legkülönfélébb okokból kifolyólag váltak szét. A megfelelő utód utáni folyamatos keresgélés nem kevés időt emésztett fel, több esetben a zenekar inaktivitását eredményezve. Nem meglepő módon a 2018-as év egyik első kihívásaként a csapatnak újabb tagcserével kellett szembenéznie az öthúros poszton. A választás Dacher Péterre esett, akinek lelkes, megbízható hozzáállása es töretlen szorgalma visszaállítani látszik az időközben megingott stabilitást. Péter a 2018. április 14-én a Living Room színpadán megrendezendő koncerten mutatkozik be az AdryA soraiban.

 

 

 

 

A 2017 végén megjelent When We Were One című bemutatkozó dal jóllehet, teljes egészében nem tükrözi az AdryA által képviselt – saját szavaikkal élve: "ExperiMetal" – stílusvilágot, a dallam centrikusság és a dinamikus előadásmód azonban már e kompozícióban is fellelhető.


Hamarosan megkezdődik az új dalok rögzítése, melyek stúdiófelvétel formájában előreláthatólag 2018 második felében latnak majd napvilágot.

 

 

1804-living-45.jpg

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/adryamusic

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCP6hkpMoH6ui3WpBwU5ry-Q

Bandcamp: https://adrya.bandcamp.com