zenesz_logo.png



Figyelmetekbe ajánljuk a Cloud 9+ zenekar pár hete startolt, ám annál nagyobb nemzetközi sikereket is elért videójának friss hírét, miszerint a csapat legújabb kisfilmje - bőven - átlépte az egymilliós nézettséget!

 

 

 

A Cloud 9+ srácok legutóbbi, pár hete robbant, Hide The Pain című dalának videója odatette magát rendesen a YouTube nézettségi listáira, hiszen alig másfél hónap alatt, már bőven az egymillió megtekintés feletti régióban rockkol!

 
A Hide The Pain és annak képi anyaga nem csak idehaza, de a világ számos országában is szép megtekintés számokat produkál, így egy újabb szintet lépett a fiúk 5 évnyi áldozatos és energikus munkája. A kisfilm közreműködője Arató András, ismertebb nevén Hide The Pain Harold tökéletes választás a dal témájának a vizuális megjelenítésére, hiszen Haroldnál jobban senki nem tudja leplezni a mindennapi fájdalmak megélését.

 

 

cloud33_FF_jpg-700x.jpg

 

 

Zenetörténeti pillanatról is beszélhetünk, hiszen úgy tűnik nemzetközi himnusza született a genyó főnökökkel szembeszálló kisembereknek!

 

A csapat azóta túl van az 5 éves jubileumi, teltházas Akvárium NagyHall-ban tartott koncertjén is, ahol természetesen Arató „Hide The Pain Harold“ András is ott volt a show közreműködői között! A dal szinte már biztos, hogy az idei nyár és fesztiválszezon egyik kiemelt érdeklődésre számot tartó hazai produkciójává emelte a Cloud 9+ kollektíváját.

 

Következő koncertek

 

Április 18. SZEN, Győr

Április 27. PEN, Pécs

Május 5. Dunai Regatta, Budapest

 

 

 

Cloud 9+ összes eseménye:
https://www.facebook.com/pg/cloud9plus/events/?ref=page_internal