zenesz_logo.pngRobban az új Apuveddmeg! Avagy megérkezett az eddigi legbevállalósabb Wellhello nóta és videó.

 

500x500.jpg

 

 

Az instagramolt belvárosi valóság és korszellem krónikásai, azaz Fluor és Diaz a romantikus témákat a sarokba dobva egy szókimondó, fesztiválrobbantó és meglehetősen slágergyanús dallal vágja ki a biztosítékot. Ismét egy generációs dal, na de milyen!

 

Bevállalós, hiszen nem a megúszásra épít, és egy kényes témával operál, ami sokaknak lehet ismerős, de kevesen mernek róla beszélni: ez a teljesítmény nélküli, "Nem olyan lányok" világa, akiknek elég két mell és egy insta profil, hogy magukat modellnek képzelve vadásszák le a sugar daddy-ket. Ők azok, akik a kinézetükön kívül túl sokat nem tudnak felmutatni és még arról is hamar kiderül, az offline világban már közel sem olyan tündöklő, ragyogó, mint a beauty effecttel.

 

Ennek a jelenségnek állít görbe tükröt Wellhellosan az elnöki srácok legújabb megjelenése, magas tánc és refrén faktor mellett.

 

 

 

 

 

Humor, fricska és egy nagy adag odamondogatás árad az izzadságmentesen guruló friss cuccból. Saját bevallásuk szerint ez lett a „legaljasabb“ Wellhello dal, amihez egy ígéretes videoklip is társul. A kisfilmet a #Sohavégetnemérős filmet is dirigáló Tiszeker Dániel rendezte, és a Fanatics Film hozta tető alá.

 

Ha már videó, friss hír Fluor újjáéledő vlogja is, amiből számos szórakoztató részlet derül ki az elnökök év eleji amerikai kalandjairól is. Ezenfelül pedig mindenféle Tomis sztori-ügy kerül terítékre, személyes hangvételben, amolyan az előadóművészben is ember lakik címszóval. Négy etap már elérhető a Vlog YouTube csatornáján!

 

Kedvelem azokat a dalokat, amikben lehet egy kicsit aljaskodni és csipkelődni is... Nagyon várom már, hogy forgassuk hozzá a klipet, sokat foglalkoztam a témával, a lányokkal, a nem olyanokkal, persze csak az album miatt.“ (Fluor)

 A „Nem olyan lány“ a nyár és az idei év egyik nagy slágere lehet, melynek dallama és frappáns sorai kitörölhetetlenül mocorognak majd a fülekben. Menőség, minőség, humor hármasa, ami borítékolhatóan a rádiós játszási-listák csúcsán fog csücsülni egy ideig.

 

Szóval, ha eddig nem mondtuk, ne keresd tovább az idei nyár slágerét, mert megvan!

 

Következő koncertek

 

Április 27. PEN, Pécs

Június 8. Budapest Park

Június 28. Telekom VOLT Fesztivál, Sopron

 

További Wellhello események: https://www.facebook.com/pg/elnokok/events/?ref=page_internal