zenesz_logo.pngKarácsonyi meglepetésként váratlanul megjelent egy félhivatalos ARONS Land Cargo Co. koncert EP, Live at Toldi Klub címmel, Hajba Áron áprilisi, egy szál gitáros műsorának négy dalát tartalmazó anyagával.

hajba_kuplung_small_700x.jpg

 

 

Hajba Áron két éve jelentette meg első szólólemezét Always Closer Never There címmel, amin fivéreivel közös zenekara szólaltatta meg az évek alatt összegyűlt, americana/blues-folk/vintage rock határain mozgó dalait. Alig egy évre rá, gyors ütemben kijött a második ARONS Land Cargo Co. album is: Cracks and Scratches címmel, amit a debütáló koronghoz hasonlóan, szintén testvérei társaságában rögzített a zenész.

 

A két nagylemez megjelenése között számos egy szál gitáros estén hallhatta a közönség a "land cargo" dalokat. Ezeken az intim, nagyon személyes hangulatú koncerteken talán még jobban kidomborodik Hajba Áron singer-songwriter oldala: a lecsupaszított, akusztikus gitáros megszólalásban valóban csak a daloké a főszerep.

 

 

 

 

 

A koncert anyagát a szintén singer-songwriter műfajban alkotó Upor András rögzítette április 27-én a Toldi Klubban, a Papaver Cousins lemezbemutatóján. A dalok keverését Hajba Imre (a gitáros bátyja és az ALCC basszusgitárosa) végezte. A borítófotó Sinco munkája. A felvétel csak a bandát megjelentető Klinik kiadó YouTube csatornáján érhető el.

 

Hajba Áron Facebook