zenesz_logo.png



December 9-én Kézdy Luca első, önálló fotókiállításának megnyitójával együtt tartja Deep Diving című lemezének bemutató koncertjét a Santa Diver.

 

sd 600x.jpg

 

 

"Zenekarom, a Santa Diver tizenegy éve alakult, és azt gondolom, hogy a most megjelenő, harmadik, Deep Diving című lemezünk választott utunk stilisztikai kiteljesedése, és a szokatlan felállásból összeálló trió játék lehetőségeinek teljes kiaknázása. Nagyon szeretem ezt az anyagot. A stúdiófelvétel a Budapest Music Center (BMC) saroktermében készült, elképesztő intenzitású munka volt, mindenki kihozta magából a maximumot. Ez egy olyan zenekar és zene, ami megköveteli mindannyiunktól, hogy teljes lelkünkkel és figyelmünkkel – egymás iránt is – benne legyünk. Ha ez nincs meg, akkor az egész nem működik.

 

 

p8098_700x.jpg

 

Fotó: Sós Gábor

 

 

Viszont amikor fotózok, általában egyedül vagyok, és csendben, maximum a lélegzésemet, a madarakat, vagy a fákat hallgatom, és futok az erdőben, legtöbbet az Árpád-kilátó, Hármashatár-hegy, Solymár vonalon. A mozgás és a kintlét gyerekkorom óta az életem része, hol biciklivel, hol lóháton, hol futva, de mindig nagyon otthon éreztem és érzem magam a szabadban. Lenyűgöz az állandóan változó természet, és azokat a szépségeket, amiket látok és átélek, próbálom minden szakmaiság nélkül fotókon rögzíteni. Biztos vagyok abban, hogy a természet képei és csöndje valahogy zenévé is válnak, ennek az összeolvadásnak lehetünk szemlélői és hallgatói a kiállításon és a koncerten december 9-én" – meséli Kézdy Luca, aki a Santa Diver mellett a Sequences formációnak is tagja, és számos más zenekar állandó vendégművésze.

 

 

 

Santa Diver

 
Kézdy Luca - hegedű
Szesztay Dávid - basszusgitár
Szegő Dávid – dob

 

Időpont: 2017. december 9. – 19 óra
Helyszín: Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár
Cím: 2083 Solymár, Templom tér 25.


19:00 - Kézdy Luca első, önálló fotókiállításának megnyitója, a kiállítást megnyitja Barcsik Géza képzőművész
20:00 - a Santa Diver harmadik, DEEP DIVING című lemezének lemezbemutató koncertje

https://www.facebook.com/ApaczaiCsereJanosMuvelodesiHazKonyvtar/