zenesz_logo.pngMostanra már egészen megszokhattuk, hogy a Wellhello Budapest Parkos koncertjeire mindig valami őrületesen nagy dobással készül. Legutóbbi show-juk, immár a hatodik teltházas Park-koncertjük volt, amire egy sárkány hátán, a közönség felett érkeztek.

 

fluor_700.jpg

 

 

Nem csak egy látványos ötletet kerestek a srácok, egy egészen kidolgozott, komplex történetet építettek a koncert mögé. A sztori szerint a Parkba indulva Fluor és Diaz betérnek egy játékterembe, ahol az ismert YouTube-os gamer, Nessaj fogadja őket. Természetesen a játék beszippantja őket, de egészen különleges módon: mindketten szereplőivé válnak a gonosz túszejtő, Nessaj által játszott videó játékoknak. 

 

Diaz autót lop GTA-módra, Fluor leissza magát valami kétes eredetű löttyel, verekednek és végül egy cheatcode segítségével, sárkányháton érkeznek a Budapest Parkba. Ezen a ponton elevenedett meg a történet, amit addig a színpad LED-falain lejátszott felvételen követhettek a rajongók. Egy óriási sárkány emelkedett a pesti estébe és rajta a két főhős, Fluor és Diaz érkezett a tömeg fölé. 


Nem meglepő, hogy innentől kezdve folyamatos extázisban telt a koncert. Nézz bele az izgalmas és vibráló aftermovie-ba. Ha ott voltál, akkor azért, ha pedig esetleg lemaradtál, akkor azért.

 

 

 

 

Az évzáró Akvárium Klubos koncertre már minden jegy elfogyott, de cserébe még idén megjelenik a legújabb, Zuhanj belém című daluk. 

 

A zenekar a januárt és februárt pihenésnek és feltöltődésnek szenteli egy nagyon sűrű és mozgalmas év után, majd legközelebb júniusban láthatjuk őket ismét a Budapest Parkban, jegyek már elérhetők online ide kattintva.

 

Közelgő koncertek: 


November 30. - London
December 2. - Bécs
December 15. - Tatabánya
December 16. - Budapest, Akvárium, SOLD OUT
December 27. - Székesfehérvár
December 28. - Dunakeszi
December 30. - Dabas