zenesz_logo.png



November 22-én az Ellátóházban a nagyzenekari hangzást idéző Voodoo Papa Duo és az amerikai délvidék muzsikáját felidéző Louisiana Double koncertezik.

 

voodoo 700x.jpg

 

 

A Louisiana Double című műsort egy igazi déli dupla erejével dobja színpadra Pintér Zsolt, a Country Gospel és az Appalache népzene képviselője és Apáti Ádám, az első hazai RastaboogieMan. A fiúk teljesen új „minimálhangszeres“ köntösbe öltöztetve tárják elénk az amerikai délvidék népi muzsikáján nevelkedett nagy előadók dalait, és visznek vissza azokba az időkbe, amikor két hangszer jelenléte is biztos bulit jelentett. Szól majd boogie, gospel, blues és mindezeknek a veleje zongorából és gitárból, torokból, szívből.

 

 

 

louisiana_700x.jpg

 

 

Louisiana Double

 

 

 

A Voodoo Papa Duo két multiinstrumentalista jóbarát nagyzenekari hangzást idéző, elsöprő energiájú formációja – Szert Zsigmond (Ex Paganza, Cabaret Medrano, Ütött-Kopott Angyal, Stukker) egyszerre szólaltatja meg a szájharmonikát egy minimál dobfelszereléssel, Fejér Simon Pál pedig (Ex Deák Bill Blues Band, Ütött-Kopott Angyal, Veronaki) akusztikus és elektromos gitárokon játszik és énekel.

 

 

47f4435d-8be2-41eb-a09d-b377d4ee34ee.jpg

 

 

Voodoo Papa

 

A Voodoo Papa varázslat a zenei sokszínűség mellett a dalszövegek erejében rejlik – a költői, mégis egyszerű gondolatiság a mai ember világlátását, mindennapi problémáit, érzelmeit tükrözik – embereknek szólnak emberekről, élethelyzetekről. A fülbemászó, dallamos magyar nyelvű saját szerzemények mellett a 60-as- 70-es évek Rythm& Blues csemegéiből is szívesen játszanak a tettestársak.

 

▲ PROGRAM

19:00 Kapunyitás

20.00 Lousiana Double

21.20 Voodoo Papa Duo

 

▲ JEGYEK

Elővétel: 800 Ft

Helyszínen: 1200 Ft

Jegyvásárlás: https://www.tixa.hu/voodoo_papa_20171122_ellatohaz

Louisiana Double Facebook 
Voodoo Papa Facebook
Fejér Simon Pál Youtube csatorna