zenesz_logo.png



Az új maszkos szuperprodukció Ganxstával és Anger Zsolttal indít – a felejthetetlen gigasláger újratöltve: Ramen Brothers – Ha lemegy a Nap.

 

 

 

A Ramen Brothers két, a hazai zenei életben aktív, sikeres előadó új szuperprodukciója. Hogy kik ők? Valószínűleg sosem fog kiderülni, ugyanis nem fogják leleplezni magukat, továbbra is inkognitóban maradnak majd. Nem adnak interjúkat, kizárólag zenéikkel kommunikálnak a közönséggel, ezáltal alternatív utat építve maguknak a zeneiparban, így teljesen újradefiniálhatják a magukról eddig kialakított képet.

 

Első daluk egy feldolgozás/remix, a híres Tunyogi Orsi party-himnusz a „Ha lemegy a nap” modern, Ramen Brothers átirata, amely valószínűleg minden házibuli alapzenéje lesz rövidesen. A számhoz - magyarországi és kínai helyszíneken - a Mihaszna Film forgatott videót, amelynek főszereplője Tzafettás Roland színész, aki magyar filmek és sorozatok mellett, több amerikai szuperprodukcióban is szerepelt már. Az általa megformált figura egy kínai büfében ételt rendel, amibe valami gyanúsat kevernek a Ramenes fiúk (lányok?), amitől főhősünk egy alternatív valóságba kerül, amelyben a Távol-Kelet és Budapest keveredik szürreálisan. A klipben feltűnik a „Ha lemegy a nap” eredeti rappere Ganxsta Zolee, aki nemcsak főszereplőnket támadja be, de majdnem szétveri BudapeShanghait is. A videó végén feltűnik Anger Zsolt, aki....na, de ne lőjük le előre... Folytatjuk...