zenesz_logo.pngIdén ismét a Zeneszöveg.hu szervezésében kerül megrendezésre a korábban a Magyar Dal Napja előfutáraként indult Dallamos Villamos, amely immár önmagában is nagyszabású és magyar zenét támogató rendezvénnyé nőtte ki magát.

 

dallamos 700x.jpg

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan a 4-es villamos vonalán fut a nosztalgia szerelvény, melynek mindkét kocsijában élőzenével, a délután folyamán összesen tizenhat fellépővel találkozhat az utazó közönség.

 

A szerelvény továbbra is a Magyar Dal Napja szellemében, ezúttal a 130 éves villamosközlekedés tiszteletére, október 7-én, szombaton, kora délutántól késő estig folyamatosan jár majd. Múltidéző utazás a régi kocsikban és változatos, egyedi zenei élmény a fellépők által minden korosztály számára. „Legyen minden évben!” kérte az utazóközönség és ez a Zeneszöveg.hu csapatán nem múlik: idén is hallhatunk a rendezvényen fiatal, tehetséges csapatokat és már ismert és elismert előadókat is.

 

Elkészült a Dallamos Villamos dal és annak klipje is. Kiss Barna (Nem adom fel, Villion Trió, Pataky Művek) szerzeménye már elérhető a Zeneszöveg.hu Youtube csatornáján. A videóban a Quimby trombitása, „Dódi”, azaz Kárpáti József, valamint Torres Dani és zenél.

A korábbi években többször felmerült már Varga Viktor neve, idén valóban fel is lép a villamoson! A dalaival népszerűvé, tévészerepléseivel még ismertebbé váló énekes különleges zenei egyveleggel és produkcióval készül az

utazóközönségnek.

 

 

 

varga_viktor2_foto_erdős_lászló.jpg

Fotó: Erdős László

 

 

 

A korábban az Anti Fitness Club frontembereként, jelenleg pedig a Jetlag tagjaként, valamint termékeny dalszerző-szövegíróként is ismert Molnár Tomi teljes életművéből válogat az utazáshoz illő dalokat.

 

Kardos-Horváth János, akit a Kaukázus frontembereként ismert meg az ország, s aki jelenleg a Kafkazzal és gyerekeknek szóló zenekarával, a Hahó Együttessel dolgozik, törzsutasnak számít a Dallamos Villamoson, időben kell érkezni, hogy fel tudjunk szállni a kocsira, amelyben ő fog zenélni.

 

A kisebb előadók és csapatok közül idén debütál a rendezvényen Kölyök, aki idén megnyerte a Fülesbagoly Tehetségkutatót, itt mutatkozik be először a korábban zenekari, most duó felállásban is fellépő Wakusztik, de ismét játszik a Nem adom fel, Babarci Bulcsú, Innergarden, Gyík zenekar és Dóka Attila is.

 

 

 

 

 

További fellépők és részletes információk az eventnél:

https://www.facebook.com/zeneszoveg/

https://www.zeneszoveg.hu/cikk/716/a-zeneszoveg-hu-bemutatja-dallamos-villamos-2017.html

 

Dallamos Villamos dal videóklip:

https://www.youtube.com/watch?v=cDGZqxVFkCs

 

Menetrend:

www.zeneszoveg.hu/cikk/716/a-zeneszoveg-hu-bemutatja-dallamos-villamos-2017.html