zenesz_logo.pngAz Emma Undressed zenekarról korábban már írtunk, most figyelmetekbe ajánljuk a debreceni zenekar legújabb videoklipjét.

EmmaUndressed_1_700.jpg

 

 

 

Bár az év elején változás történt az énekesi poszton, 2017 nagyon sikeres év a zenekar számára. Márciusban indultak a nagy múltú Dobbantó tehetségkutató fesztiválon, ahol beválogatták a bandát az elődöntőbe. Az ottani sikeres koncert eredményeképp bekerültek a nyári döntőbe. Ezt követően megnyerték az Öröm a zene program nyíregyházi döntőjét, aminek köszönhetően bekerültek a Budapest Music Expon megrendezésre kerülő országos döntőbe. Júniusban az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató fesztiválján, az ÉTER Fesztivál döntőjén képviselték Debrecent, illetve a Dobbantó tehetségkutató döntőjén nyújtott teljesítményük alapján egy budapesti Gödör Klubbeli fellépés lehetőségével jutalmazták a zenekart. Júniusban felléptek a debreceni Campus Fesztiválon is, majd leforgatták az új klipjüket, amit itt adunk közre.

 

 

 

 

 

 

A klipet a Rózsa Produktum készítette (https://www.facebook.com/rozsaproduktum), akik a legelső hivatalos Emma Undressed klipet is forgatták még 2015-ben. A videót egy nap alatt vették fel, a beltéri jelenetek Debrecenben, a kültéri jelenetek Egyeken, a Tisza holtágainál játszódnak. Reggel 9-től este 11-ig tartott a forgatás, amit igencsak megnehezített a szúnyoginvázió. A végeredményt látva viszont abszolút megért minden csepp vért az egész!

 

Rózsa Gábor – aki a forgatókönyvet is írta – így vélekedett a videóról: „Ezt a klipet azoknak ajánlom, akik a gondolkodósabb dolgokat szeretik. Az elrejtett dolgokat. Egy lány, aki szenved a függőségeitől. Szerelem-magány, képzelet-valóság. ”