zenesz_logo.png



Már kapható a megújult Zenész Magazin legfrissebb, 203. száma, interjúkkal, tesztekkel és koncertbeszámolóval.

 

203_cimlap_500x.jpg

Talán már sokan tudjátok, hogy a 200. jubileumi szám óta a Zenész Magazin megújult külsővel nagyobb terjedelemben, több teszttel, koncerttudósításokkal ugyanakkor változatlan áron kerül a hírlapárusokhoz.

 

A most megjelent 203. szám címlapján a Republic együttes fotója látható, minthogy interjú készült velük, csakúgy, mint az Other Planet zenekarral. Zeneipari körkép címmel érdekes beszélgetést olvashattok Molnár Gáborral, a Gold Record ügyvezető igazgatójával.

 

A koncertbeszámoló sem maradhatott el, ezúttal a Barabás Quartet koncertjére látogattunk, ahol az Irie Maffiából ismert Sena volt a vendégművész.

 

Teszteltük az idehaza is nagyon népszerű Fender Classic Palyer Telecastert, hogy megtudjuk mi az igazság a Mexikóban gyártott Custom Shop tervezésű gitár körül, de bemutatjuk a Yamaha Pacifica gitárt és a Yamaha BB basszusgitár sorozatát is. Az effektek közül többek között Kirk Hammett legújabb Abyss effektjéről, valamint a BOSS MS-3 pedáljáról is írunk.

 

Beszámolunk a szolnoki a Gitármánia Táborban szerzett élményeinkről, új lemezekről és még számos technikai újdonságról, és megtudhatjátok miért hívták az első Gibson SG modelleket Les Paulnak…

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban lehet megkapni, 595 forintos áron.