zenesz_logo.png



Ötödik teltházas Budapest Parkos koncertjükön sem csalódtak a rajongók a Wellhelloban. Ahogy azt már megszokhattuk, Fluor és Diaz idén június 10-én is igen hatásos belépővel érkeztek.

 

wh_2 700.jpg

 

 

Eddig sem volt kérdés, hogy a srácok minden Park koncertre kitalálnak valami még újabb, még jobb, és még őrültebb belépőt, az viszont igen, hogy a helikopteres és gőzmozdonyos érkezést mivel lehetne még fokozni. Ezúttal nem csak egy profi akciófilm jelenetet vetítettek le, de az események élőben is tovább folytatódtak. Anger Zsolt, kaszkadőrök, színészek, táncosok, tűzijáték, elképesztő látványvilág és teljesen egyedi színpadkép emelték az est fényét.

 

Nem spóroltak sem erővel sem energiával: a kisfilm forgatása, az élő jelenetek gyakorlása és a helyszín megépítése mind rengeteg munkával és erőfeszítéssel járt a teljes stáb és a vendégek részéről is. Az akciójelenet végén Fluor Tominak és Diaznak ráadásul egy hevederben kellett végigcsúszniuk a közönség felett kifeszített drótköteleken, ami Tomi számára még a tériszonya átmeneti leküzdését is megkövetelte, végül azonban mosolyogva és győztes hangulatban vitte véghez a küldetést.

 

 

 

 

Az elkészült aftermovie – ami önmagában is egy rendkívül szórakoztató kisfilm – visszaadja a látványt és a hangulatot is.

 

És mi lesz a következő attrakció? Náluk sosem lehet tudni, de minden bizonnyal kiderül szeptember 9-én a Budapest Parkban.


Addig is pedig hamarosan érkezik az új dal, Régi Szőke címmel, mely az idén megjelenő Zsáner lemez következő előfutára.