zenesz_logo.pngA Harmónia Jazzműhely rendezésében 2017. június 16-án Luiza Zan koncert Gyárfás István és a Sárik Péter Trió közreműködésével a BJC-ben.

 

luiza_sarik 700.jpg

 

 

 

A román LUIZA ZAN nemcsak a mi Kelet- Közép Európánk, de egész Európa egyik legérdekesebb, legeredetibb jazz énekesnője. Luiza a jazz, a funk, a rhythm & blues, a hip hop, valamint a bossa nova vonzó és egyéni ötvözetét produkálja. 2004-ben különdíjat kapott a Montreux-i Jazz Fesztivál énekes versenyén, a rákövetkező évben pedig második helyezést ért el. Öt éve hatalmas sikerrel lépett fel a BJC londoni testvér klubjában, a legendás 606-ban. Tavaly és tavalyelőtt pedig nálunk, a BJC-ben őrült meg érte a közönség.

 

Két élvonalbeli magyar zenész, a gitáros GYÁRFÁS ISTVÁN és a zongorista SÁRIK PÉTER egyre gyakrabban játszik Luizával, olyannyira, hogy most közös albumot készítettek Gyárfás István és a Sárik Péter Trió részvételével. Az utóbbi kiváló formáció másik két tagja a bőgős/basszusgitáros FÓNAY TIBOR és a dobos GÁLFI ATTILA. Vétek lenne elmulasztani ezt a kivételesen tehetséges énekesnőt és nagyszerű társait.

 

 

 

 

Időpont: 2017. június 16. – 20:30

Helyszín: Budapest Jazz Club

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

Belépő: 2000 forint

Nyugdíjasoknak és tanulóknak 1600 forint

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.