zenesz_logo.pngCsütörtöktől már az újságosoknál a megújult Zenész Magazin legfrissebb, 202. száma, interjúkkal, tesztekkel és koncertbeszámolóval.

 

Zenesz202-borito-500x.jpg

 

A lap a 200. jubileumi számtól kezdve megújult külsővel, nagyobb terjedelemben, több teszttel, koncerttudósításokkal, változatlan áron kerül a hírlapárusokhoz.

 

Az aktuális 202. számban teszteltük a Jackson metalra született SL3X Soloist modelljét, a Tech 21 Richie Kotzen Signature Fly Rig nagy tudású analóg multieffektjét, de bemutatjuk a Yamaha legújabb Clavinova CLP 600-as digitális zongora sorozatát is. Olvashattok a Boss Acoustic Singer erősítőkről és a Line 6 új kedvező áru Helix LT gitárprocesszoráról.

 

Interjút közlünk Hajba Áronnal az ARONS Land Cargo Co. alapítójával, a Zaporozsec zenekarral és a kiváló német metal gitárossal, Alex Scholpp-pal. Természetesen nem maradhat ki a hírek közül a Frankfurti Musikmesse sem, de ott voltunk Kézdy Luca szerzői estjén a Müpában is, és megosztjuk veletek élményeinket.

 

Beszámolunk több hazai lemez megjelenéséről, és számos további technikai újdonságról.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltjaiban lehet megkapni, 595 forintos áron.

 

Kézdy Luca nevét - hol máshol, mint a címlapon - sajnálatos módon helytelenül, "i" betűvel írtuk. Ezért a művésznő elnézését kérjük!