zenesz_logo.png



A Trousers és az Amberjack zenekarok adnak koncertet május 31-én az ELLÁTÓházban Budapesten. Mindkét együttes a hazai rockzenei színtér stabil csapata és folyamatosan újabb és újabb aktualitásokkal jelentkeznek.

 

The Trousers live 700x.jpg

 

Fotó: Czabán Máté

 

 

A Trousers idei éve a koncertezéssel telt, hazai fellépések mellett nemrégiben tértek haza egy német-szlovák turnéról, mindezek mellett pár hónapja jelent meg a zenekar legutóbbi, live videója a western hősök inspirálta Gunslinger című dalhoz, mely a 2015-ös Mother Of Illusion lemezen hallható. Az sem titok, hogy az imént említett lemez folytatásán munkálkodik a nemrégiben Cs. Szabó Zoltán távozása után Gulyás Antallal kiegészülő csapat, lemez előreláthatóan ősszel jelenik meg. A Trousers dalaiban keverednek a 60-as, 70-es évek hard rock, blues-rock (Led Zeppelin, AC/DC, Rolling Stones), valamint a 2000-es években népszerűvé vált garázsrock együttesek (Hellacopters, Hives, Gluecifer) zenei elemei.

 

 

 

 

 

További információ:

Facebook: https://www.facebook.com/thetrousers/?fref=ts

Web: https://thetrousersband.com/hu/

Instagram: https://www.instagram.com/the_trousers/

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrSharpshooter1969

 

 

 

 

 

 

AJ2017-1_700.jpg

 

 

Az Amberjack-es srácok frissen mutatták be debütáló nagylemezüket, a Stormot, mely igen pozitív kritikákat kapott a hazai könnyűzenei sajtótól. A tagok eltérő zenei múltjának, és ízlésének köszönhetően olyan dalok születtek, amelyekhez hasonlót igen ritkán, vagy egyáltalán nem hallani magyar zenekartól. A most megjelent album hűen tükrözi ezt a változatos zenei világot, kilenc szenvedélyes és sodró lendületű dal formájában. A lemezen az Amberjack tagjain (Láng Vince - ének, Nagy Márk - gitár, Remete Marcell - gitár, Németh Csaba - basszusgitár, Haraszti Ádám - dob) kívül Budai Benjámin (billentyűs hangszerek) és Pákai Petra (vokál) is közreműködik.

 

 

 

 

 

 

További információ:

Facebook: https://www.facebook.com/amberjackrockband/?fref=ts

Web: https://www.amberjackrockband.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFHdGkqCbgVwPvsEkXhU2-Q