zenesz_logo.pngRózsaszín húrok, lehangolt röfögő basszus, itt-ott egy kis hörgés, zúzás, rúzs, vaníliafagyi és bumm! Így lett a Touch Me Not zenekar.

A 2 éve működő banda számos tagcsere után végre elnyerte végleges formáját, a napokban debütáltak új dalukkal a Hógömbbel és teljes gőzzel indulnak neki a budapesti klubéletnek.

 

„Az elmúlt évek a saját hangzás és stíluskeresés jegyében teltek, ezért a számok között nincsen mindig átfedés. Születtek funkysabb témák, van bedurvulós hörgős metál is a repertoárban, de a mi utunk egy erőteljesebb, keményebb hangzású pop-rockban látszik kirajzolódni” – árulja el Géczi Eszter, gitáros-vokalista.

 

A dalszövegért/énekért Kucsera Lilla, basszusgitáros-énekes felel, míg a zene csapatmunka eredménye. Legújabb daluk a Hógömb a szerelemről, a közös világ metaforájáról szól, melyben a kapcsolatok fejlődnek, élnek és rosszabb esetben elhalnak.

 

lecso-7782-Edit.jpg

 

 

„Ezért nagyon fontos, hogy vigyázzunk rá, hiszen értékes és törékeny, csakúgy, mint egy hógömb.” – teszi hozzá Lilla, majd folytatja - „ tánc a koncepció része volt, magát a kapcsolat életét meséli el a randi szakasztól kezdve a szenvedélyes összeborulásokon és veszekedéseken át egészen a kapcsolat kihűléséig, vagy inkább a kibékülésig ☺”.

 


 

17191898_724846921016734_2615218004146061651_o (1).jpg

 

 

Koncertfotó: Bands Through The Lens

 

 

A sok pirosító ellenére a zenekar két férfitaggal - Varga László gitárossal és Szőke Márk dobossal - válik teljessé. „A toborzás egyszerű volt: Esztivel már egy ideje toltuk a talicskát, de szükség volt két határozott és tehetséges férfikézre a zenekarban, így megkérdeztem Czifra Mikit (Leander Kills, Amigod, Poison Alley), hogy nincs-e véletlen egy tehetséges tanítványa. Hát volt, a Laci.” – meséli nevetve Lilla. „Márk pedig a Kőbányaira jár és tanít, szerintem ez mindent elárul!”

 

A Touch Me Not ebben az évben nyomta meg először igazán a koncert gombot, így majdnem minden hónapban meg lehet lesni őket Budapesten. Következő bulijuk április 30-án lesz a Showbarlangban a River of lust, Lifehack és ROAR zenekarokkal közösen.


Video: https://www.youtube.com/watch?v=xPi9MypTf90

 

Következő koncert facebook eventje: www.facebook.com/events/1799721526957768