zenesz_logo.png



„Vár a holnap” címen új videója jelent meg az együttesnek. A dal már a The Biebers első magyar nyelvű nagylemezének az előfutára, melynek bemutató koncertje április 8-án lesz az Akvárium Klubban.

 

 

 

 

„Ez a dal a Bakonyban született meg, ahol alkotótáborban voltunk. Erős nosztalgikus érzés kötődik hozzá. Eredetileg a ballagásról szólt, de aztán sokat változott a szöveg, és a végeredmény egy sokkal tágabb jelentésű dolog lett. Nosztalgiával visszatekinteni a múltra, és nagy izgalommal várni az elkövetkező dolgokat. Mi pont így vagyunk most az eddigi legnagyobb lemezbemutató koncertünkkel és az első magyar nyelvű lemezünkkel” – meséli Puskás Peti, a The Biebers frontembere, aki azt is elárulta, hogy a szöveget Mórocz Tomival közösen írták. Ez immáron a negyedik dal együttműködés a Bermudából jól ismert énekessel.

 

A „Vár a holnap” klipjét a Füvészkert Pálmaházában forgatták. Nem véletlenül… A pálma fontos szimbólum a ’80-as éveket idéző, az elektronikus és élő hangzást vegyítő pop banda életében. Szinte mindenhol megjelenik így vagy úgy; a grafikáikon, fotóikon és a koncertjeiken is rendre feláll egy ledes pálma a színpadon.  A rendező ismét Cibulya Nikol, akinek munkáját dicséri két korábbi klipjük a „Minden a miénk” és a „Pont most” is.

 

 

biebers 700x.jpg

 

 

 

A The Biebers első magyar nyelvű albuma - amelynek előszele a „Vár a holnap” - márciusban jelent meg; április 8-án pedig egy gigantikus lemezbemutató koncert lesz az Akvárium Klub Nagyhalljában. Az eseményen olyan speciális vendégművészek szerepelnek majd, mint például az észt Würffel, amely a Hots (Hungarian Oncoming Tunes) keretén belül jut el Magyarországra. A program segítségével a közeljövőben a The Biebers is ellátogat majd Észtországba.

 

 

 

WĂźrffel_650x.jpg

 

 

A Würffel elektro-pop trió az egyik legizgalmasabb fiatal észt zenekar. Tagjai Rosanna Lints (ének), Tarvi Kull (billentyűs hangszerek, programozás) és Kaspar Kalluste (billentyűs hangszerek, programozás). Kaspar és Tarvi már régóta együtt zenéltek, de 2013-ban Rosanna csatlakozásával vált teljessé a csapat. Rosanna már 15 évesen szerepelt az Estonian Idol műsorában, de igazán meghatározó lépésnek a bandát tartja zenei pályafutásában. „Régóta szerettem volna dalokat és szövegeket írni, de a zenei világot nem tudtam megalkotni ezekhez egyedül. Ehhez értenek a srácok.” – vallja be az énekes.

 

Legújabb albumukhoz, az „I’m Facing North”-hoz egy klip is készült, ami „tulajdonképpen az őszinteségről” szól.

 

 

 

 

 

 

A The Biebers zenekar minden koncertjén komoly hangsúlyt helyez a látványvilágra, ez most sem lesz másként. Április 8-án az Akvárium Klub NagyHalljába speciális fénytechnikával és különleges díszlettel készülnek. Legutóbbi klipjüket (“Vár a holnap”) tükrözve igazi pálmafa és trópusi növény orgia lesz a színpadon! Ami pedig a hangulatot illeti: „Az a nagy álmunk, hogy egyszer olyanok legyünk, mint a Kool and the Gang, melyben egy csomó ember együtt örömzenél a színpadon egyszerre!" – vetíti előre Puskás Peti.

 

 

Jegyvásárlás:

https://akvariumklub.hu/programok/2017-04-08/the-biebers-lemezbemutato-koncert 

 

https://www.wurffel.com/

https://www.facebook.com/TheBiebers/

www.goldrecord.hu