zenesz_logo.png



Szűcs Judith – 45 év száguldás – Jubileumi Koncert Show 2017. április 10-én az Erkel Színházban.

SzĹącsJudit-plakat 700.jpg

 

 

45 évvel az 1972-es „Ki Mit Tud” után, Szűcs Judith énekesnő egy, az elmúlt négy és fél évtizedet összefoglaló koncertre készül. A két órás, „egyfelvonásos” látványban, felépítésében múltat és jelent időben összekötő „show-koncertet” az Erkel Színházban élvezheti majd a közönség. A színpadon Bogdán Péter táncpedagógus BTS igazgató irányításával felkészülő, Budapesti Táncművészeti Stúdió tizenhat táncosát láthatják majd az énekesnő mellett.

 

 

A Diszkókirálynő

 

Szűcs Judith munkássága, ismertsége és kiemelkedően jó hangja megkérdőjelezhetetlen. A művésznő már 1972-ben megmutatta igazi tehetségét a Ki Mit Tud c. műsorban, amelyet kiváló eredménnyel megnyert. Az igazi áttörést azonban 1977-es Metronóm fesztivál hozta meg, ahol is első ízben meghallhattuk a Táncolj még c. dalát, amely azóta is töretlenül – napi szinten – hallható a rádiókban és megannyi fiatal és feltörekvő zenekar készített már átdolgozást belőle. A dalt hamarosan egy album is követte, amely pillanatok alatt platinalemez lett. Hazánk egyik olyan kiemelkedő ikonja, aki az országon kívül is ismerté vált, így az akkori Csehszlovákia, Szovjetunió, Kuba és Németország területén is megannyi koncerttel örvendeztette meg a nézőket. Azon különleges előadók közé tartozik, aki azóta is folyamatosan színpadon van és rengeteg további slágerrel ajándékozta már meg rajongóit.

 

45 év legjobb dalai több korszakra bonthatók, melyekből a közönség is számtalan slágert ismer és dúdol fejből is. Az április 10-i koncerten az Erkel Színházban 30 dal, az elmúlt 45 év legismertebb dalai csendülnek fel, a koncertet egészen különleges látványelemek teszik különlegessé. Ez azért is érdekes, mert ezeket a dalokat még soha, ilyen körülmények között, ilyen látványos „kivitelben” nem láthatták sehol!  DJ SMASH – Szalmás Gábor készíti a LED falra a látványt, a háttérvetítést!

 

 

 

Sztárvendégek 


Balázs Fecó – Kossuth és Liszt Ferenc-díjas énekes zenész. Két dalt láthatnak majd vele a színpadon.

 

Szűcs Antal Gábor és Tátrai Tibor – „A Latin duó”

 

Szűcs Antal Gábor – Szűcs Judith testvére – gitáros, aki többek között a Skorpió és Dinamit együttesek tagja volt, aki már tizenöt évesen zenélt és legendás gitárosnak tartja a szakma is!

 

Tátrai Tibor – zenész, gitáros „fenomén”, akinek nevéhez többek között fűződik a Generál, Syrius, Új Skorpió, Hobo Blues Band, Tátrai Band is.

 

A lenyűgöző zenei hangzást a lírai daloknál a Monarchia Filharmonikusok jelenléte garantálja, de közreműködik a Pesti Party Showband is. A nagyszabású Erkel Színház- koncertet követően, a tervek szerint Szlovákiában és Romániában is láthatják majd ezt a jubileumi show-t a nézők!

 

A koncertre jegyek kaphatók a helyszínen, és a broadway.hu, valamint jegy.hu oldalakon is.

 

http://www.szucsjudith.hu/