zenesz_logo.pngMárcius 3-án 20 órától a Harmónia Jazzműhely rendezésében a Cseke Gábor és Szaniszló Richárd koncertezik a Budapest Jazz Clubban.

 

cseke small.png

 

 

 

CSEKE GÁBOR zongorázik. Hallatlanul sokoldalú zenész és csodálatos zongorista. A Modern Art Orchestra kulcsembere. Még a Budapest Jazz Orchestra tagjaként dolgozott együtt Peter Erskinnel és David Liebman-nel. Állandó kísérője volt a Bartók Rádió jazzversenyeinek, műsorainak. Kiváló kamarapartner, rendszerint ő kíséri az itt fellépő brit művészeket. Emellett nagyszerű komponista.

 

 

 

 

Szaniszlo Richaard_350x.jpg

 

 

SZANISZLÓ RICHÁRD kiváló vibrafonos és legeredetibb jazz-zenészeink egyike. Neve viszonylag ismeretlen a beavatottak körén kívül, mert vidéken él, noha az amerikai lemezvállalat, Soron már felfedezte magának, ami szomorú képet nyújt saját kis jazzvilágunkról. Richárd az egyik legötletesebb, leginvenciózusabb zenész az országban.

 

Belépőjegy: 1400 Ft
Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1000 Ft
Jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

 

Időpont: 2017. március 3. – 20 óra
Helyszín: Budapest Jazz Club
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.