zenesz_logo.pngAz ARONS Land Cargo Co., Hajba Áron egykori Jazzékiel-gitáros tavaly év évégén megjelent debütáló lemezének harmadik, ezúttal szövegvideója a Fly című dalra forgott.

 

 

 

 

A klip Áron hosszú amerikai és európai utazásai közben készített „homevideóinak” felhasználásával készült, Kósa Péter utólagos felvételeivel, operatőri közreműködésével. Az Always Closer Never There lemez anyaga teljes egészében a február 16-i lemezbemutató koncerten lesz először hallható.

 

Az ARONS Land Cargo Co. ’Always Closer Never There’ című albuma tavaly decemberben látott napvilágot a Klinik gondozásában, a megjelent kritikák közül több az év legizgalmasabb lemezei közé sorolta azt. Hajba Áron és a fivérei alkotta blues-folk-vintage rock zenekara február 16-án mutatja be a lemezanyagot a budapesti Gödör klubban. A lemezbemutató koncertet a pécsi Junkie Jack Flash zenekar lendületes és szenvedélyes előadásáról ismert frontembere, Pető Szabolcs vezeti fel.

 

 

ARONS_LCC_ACNT_album_450x450.jpg

 

 

A 2016-ban alakult Klinik fiatal zenészek, producerek és grafikusok közösségeként a labelhez tartozó művészek munkáját segíti lemezeik gondozásával, kiadásával, szervezéssel és PR-ral. Hajba Ároné mellett jelenleg a Jazzékiel, az Anton Vezuv, a Musica Moralia és a Deadmen következő produkcióin dolgozik.

 

ARONS Land Cargo Co. lemezbemutató event: https://www.facebook.com/events/156756914817819/

Always Closer Never There album: https://aronslandcargoco.bandcamp.com/album/always-closer-never-there-2016

Arons Land Cargo Co. Facebook: www.facebook.com/aronslcc

Klinik Label: www.kliniklabel.com