zenesz_logo.pngEzen az októberi estén két nagyszerű formáció - a Voodoo Papa és a Tenderfoot lép színpadra a Hunnia Bisztróban.

 

voodoo papa 700x.jpg

 

 

A Voodoo Papa Duo két multiinstrumentalista jóbarát nagyzenekari hangzást idéző, elsöprő energiájú formációja – Szert Zsigmond egyszerre szólaltatja meg a szájharmonikát egy minimál dobfelszereléssel, Fejér Simon Pál pedig akusztikus és elektromos gitárokon játszik és énekel. A fülbemászó, dallamos magyar nyelvű saját szerzemények mellett a 60-as-70-es évek Rythm & Blues csemegéiből is szívesen játszanak a tettestársak.

 

 

 

 

A 2005-ben alakult Tenderfoot hű maradt Willie Dixon örökbecsű alapvetéséhez, miszerint “A blues a gyökér, a többi zene pedig a gyümölcs.” Több, mint kilencéves fennállásuk alatt, számtalan fellépésen ápolták úgy a blues gyökerét, hogy nem feledkeztek meg a belőle táplálkozó műfajokról sem, egyedi hangra találva a magyar blues életben. Megfordultak fesztiválokon, nyertek díjakat (Fringe díj 2008-ban, Fringe Szakmai Díj 2009-ben), de ami a legfontosabb: mindvégig az általuk szeretett Bluest képviselték, a fiatalabb közönség figyelmét is felhívva a nagy múltra visszatekintő műfajra.

 

Dátum: 2017. október 25.

Kezdés: 20.00 Voodoo Papa, 21.30 Tenderfoot

Helyszín: Hunnia Art Bistro, 1054 Budapest, Bank u. 5.

Belépő: 800 Ft

 

Hunnia Art Bistro

Voodoo Papa Facebook

Voodoo Papa weboldal

Fejér Simon Pál Youtube csatorna