zenesz_logo.png



Az élő zene napos oldala - a Senso Magico meghív mindenkit egy valódi SOUL Mikulásra december 6-án a szuper hangulatos Sunny-ba!

 

SENSO MAGICO 600x.jpg

 

 

 

A város kedvelt Soul zenekara, a SENSO MAGICO először látogat el a szuper hangulatos Sunny-ba.  A 10. életévébe lépett, 3 nagylemezes zenekar a soul műfajának hazai védelmezője. Koncertjük első része az alkalomhoz illő vacsorazene, míg a második felvonás a tengerentúli bárok atmoszféráját hozza el Óbudára.

 

Lemezlovas és házigazda a koncertek előtt/között/után Fekete Tamás a 90.9 Jazzy Rádió SOUL Session című műsorának vezetője.

 

Rota Francesco, a SENSO MAGICO frontembere így mesél a Mikulás koncertről:

 

„A recept bevált, de ha Mikibácsi érkezik, picit változtatunk, mert Ő fogadja tele puttonnyal a Lurkókat, Családokat 19.00-től 20.00-ig. 20.00 órakor belecsapunk az 1. koncertblokkba, ami előtt/után a 90.9 Jazzy/SOUL Session című műsorának képviseletében Fekete Tamás lesz a Házigazda a '70-es '80-as évek Soul/Funk legjobbjaival."

 

Tekintettel a SENSO MAGICO 10 éves jubileumára 2017-ben a zenekar nem vállal klubkoncertet, hanem egy különleges nagykoncertre készül, illusztris helyszínen, példaképek közreműködésével, szimfonikusokkal kiegészülve! Vagyis a közeljövőben klubkoncerten most utoljára látható-hallható a SENSO MAGICO, már csak ezért is érdemes kilátogatni Óbudára.

 

 

 

Sunny Flyer_350.jpg

 

 

 

Időpont: 2016. december 6. kedd
A rendezvény kezdete minden korosztálynak: 19.00h
A belépés Ingyenes!
Cím: Sunny @ 1036 Bp., Szentendrei út 36/A.

Asztalfoglalás: +36-1/367 3494


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://www.sunnylounge.hu/

 

További részletek a linken: https://www.facebook.com/events/672061699621896/

 

Aki pedig a soul zenével szeretne jobban megismerkedni, az alábbi linken találja Rota Francesco rádióműsorait: https://www.mixcloud.com/Rota_Francesco/