zenesz_logo.png



Teltházzal indította őszi klubturnéját a FISH! a USEME zenekarral kiegészülve. Az év elején a két csapat új albumokkal és elsöprő lendületű fesztiválturnéval szántott végig az országon, ősszel pedig a klubokba is elviszik az Idő van és a Világvevő című lemezeket.

 

FISH!_2016_700.jpg

 

 

Az év elején a két csapat új albumokkal és elsöprő lendületű fesztiválturnéval szántott végig az országon, ősszel pedig a klubokba is elviszik az Idő van és a Világvevő című lemezeket. A Fish! zenekar legutóbbi Ne is figyelj rám című slágere után új dallal jelentkezik, melynek címe ’Számolj hármat’.

 

A popmetál szakértői és a zúzós poprock legfrissebb hazai képviselői egy közös klubturné során mutatják be rajongóiknak idén megjelent lemezeiket. A 100% hardpopot játszó és a Ne is figyelj rám című ősslágert jegyző FISH! tavasszal megjelent Idő van című korongja feltette a koronát a halak fejére: az USB karórán kiadott stúdióalbum minden példánya elkelt elővételben, a lemezbemutató koncertre, az A38-on már bő egy héttel a buli előtt nem lehetett jegyet kapni, eközben pedig szintén a megjelenés előtt megdöntötték a Deezer all-time hazai rekordját, ugyanis a zeneszolgáltató történetében egyetlen magyar lemezt sem hallgattak meg annyian (azóta sem), mint az Idő vant.

 

 

 

 

 

 

És itt még nincs vége a sikerszériának: a mostanra dicső múltra visszatekintő Ne is figyelj rám (amellett, hogy a Class FM-en hosszú hónapokig a legtöbbet játszott, illetve toplistavezető dal volt) szeptemberben VIVA Comet jelölést is kapott. Emellett pedig - tökéletesen balanszolva a pop és a metál között - a 10. jubileumi Kettőnégy Gumizsiráf díjátadón két kategóriában is esélyesek a kitüntetésre: lehetséges, hogy az év zenekara és az év albuma díj is a FISH!-sel megy majd haza. Ahogy ígérték a halak, kimaxolták az egész pályás letámadás fogalmát.

 

 

 useme 700.jpg

 

 

A teltházas turnéindító győri buli után pedig tovább robog a USEME-vel közös turnébusz, akik februárban megjelent debütáló albumukkal, a Világvevővel és rajta a Felhővitorlás című dallal robbantak be a köztudatba a legújabb hazai poprock formációként. Lendületük a fesztiválszezon végével sem hagyott alább, és csatlakoztak a FISH!-hez, hogy a tízállomásos turné keretében vigyék tovább első lemezük hírét az országban.

 

Mindkét zenekar hamarosan új videóval jelentkezik, miközben lázasan készülnek a szezon egyik kiemelt koncertjére, a november 11-i Akvárium NagyHallbéli show-ra, melyre már most elfogyott a jegyek tekintélyes hányada. Vendégként a vízalatti koncertteremben a FISH!-dobos Hámori Dávid másik bandája, a Sunset fogja nyitni az estét.

 

 

További turnédátumok: https://www.facebook.com/fishzenekar/events/

október 21. Szeged - JATE Klub

október 28. Debrecen - Roncsbár

október 29. Kecskemét - TEKA

november 11. Budapest - Akvárium Klub

november 19. Sopron - Hangár

december 9. Miskolc - Helynekem

december 27. Pécs - Pécsi Est Café

december 28. Székesfehérvár - Fezen

december 29. Kapuvár - Shop Stop (csak Fish!)

december 30. Tatabánya – Roxxy

 

Több infó a zenekarokról itt:

www.fishonline.hu

www.useme.hu

www.sunsetmusic.hu

www.facebook.com/fishzenekar

www.facebook.com/usemezenekar

www.facebook.com/sunsethungary