zenesz_logo.pngOktóber 20-án egy óriási bulira készül a New Level Empire. A csapatnak nemrégiben jelent meg második magyar nyelvű dala „Szerteszét” címmel.

 

IMG_700.jpg

 

 

Az eddig angol nyelven munkálkodó zenekar idén tavasszal egy magyar nyelvű dallal jelentkezett. Denizzel közösen készített – azóta slágerré vált - „Valahol” után szeptemberben megérkezett legújabb, az akusztikusabb és őszies hangulatú „Szerteszét”. A legfrissebb szerzemény érzelmesebb, szentimentálisabb tartalmú, de azért nem hazudtolja meg a jól ismert „NLE hangzást”.

 

Őszi dalhoz, őszi koncert is dukál! A nyári koncertszezon végeztével sem pihen a banda, október 20-án a budapesti A38 Hajón csapnak egy óriási bulit. Rengeteg meglepetéssel készülnek. A frontember, Zola elmondása szerint: „Ez az este egyfajta nyári élmény felelevenítés lesz. Már csak azért is, mert akik ott voltak a nyári koncertjeinken, vagy eddig bármelyiken, azokat mindenképpen várnák egy közös emlékfelidézésre, ünneplésre!” Az aktualitás azonban nem merül ki ebben, hiszen a New Leve Empire most ősszel ünnepeli a harmadik szülinapját, szóval lesz itt cérnaszakadás! A vendégzenekar a Koalabell, érdemes időben érkezni! A New Level Empire sok szeretettel és nagy hangerővel vár mindenkit október 20-án az A38 Hajóra!

 

 

 

 

New Level Empire koncert

A38 Hajó

2016. október 20.

 

Jegyvásárlás:

https://www.a38.hu/hu/jegyvasarlas/program/new-level-empire-koalabell-hu

https://www.facebook.com/newlevelempire.official

www.goldrecord.hu