zenesz_logo.png



Október 7-9. között a HUNGEXPO területén kerül megrendezésre a 11. Budapest Music Expo. Az INTERTON Group 150 négyzetméteres standján idén is sok meglepetéssel és akcióval találkozhatnak az érdeklődők.

 

interton_2_700.jpg

 

 

A meglepetésről egyelőre csak annyit, hogy egy QSC újdonságot fognak a standjukon bemutatni és hamarosan többet is megtudhatunk erről.

 

Akciók tekintetében sem lesz hiány. A kiállítás ideje alatt kedvezményesen vásárolható meg a Yamaha TF sorozat minden tagja, a készlet erejéig. Ezenkívül a most debütálnak majd az amerikai Heil Sound mikrofonjai, melyekre szintén egyedi kedvezményeket biztosítanak, valamint egy őrületes High End Systems akcióval is kedveskednek az érdeklődőknek.

 

Az akcióról további részleteket az alábbi linken tudhattok meg:

 

http://intertongroup.com/hirek/interton-group-akciok-budapest-music-expo-2016

 

Az INTERTON Group standján kipróbálhatjátok a High End Systems fényvezérlő pultjait és fényeit, a QSC TouchMix keverőpultot, és megismerkedhettek a Yamaha digitális keverőpultjaival is. A prémium kategóriás d&b audiotechnik hangsugárzóit és erősítőit, illetve az Eurotruss truss elemeit és színpadelemeit is testközelből szemlélhetik meg a látogatók. Összegezve, a d&b audiotechnik, Eurotruss, Heil Sound, High End Systems, QSC és Yamaha eszközeivel találkozhatnak majd az INTERTON Group standon az érdeklődők. A termékek összeállításnál igyekeztek a rental cégek igényeihez is szorosan igazodni.

 

 

 

QSC-TouchMix-Mixers_700.jpg

 

 

 

Az INTERTON Group idén is teret ad a játéknak: az „INTERTON KVÍZ” kitöltésével INTERTON Egyetem, QSC, Yamaha, Heil Sound és d&b audiotechnik logóval ellátott ajándéktárgyakat sorsolnak ki a helyes megfejtők között. A játékra a hostess lányoknál lehet majd jelentkezni, a sorsolásra pedig a rendezvény után kerül sor.

 

Bízunk benne, hogy sikerült kedvet csinálnunk ehhez a nívós eseményhez. Találkozzunk a kiállításon!

 

Az INTERTON Group standszáma: G7

 

Bővebb információ a kiállításról: http://www.budapestmusicexpo.com/