zenesz_logo.png



2016. szeptember 30-án, pénteken a Legenda Sörfőzde Centerben a Corville és Caesar’s Bread koncertezik.

 

 corville 700_crop.jpg

 

 

A Corville zenekar 2014 óta működik aktívan, stílusukat leginkább a prog/rock/alter vonalba sorolhatjuk, bár ők nem szeretik, ha beskatulyázzák zenéjüket. Ahogy elmondták, szeretnek kísérletezni, nyitottak többféle stílusirányzatra, ugyanakkor törekednek arra, hogy zenéjük befogadható és megjegyezhető legyen.

 

Dalszövegeik közt angol és magyar nyelvűek egyaránt találhatóak, témájuk főleg emberi kapcsolatokat, problémákat dolgoz fel, és a banda világról alkotott képét tükrözi különféle szemszögekből.

 

Ízelítő a Corville zenéjéből: https://www.youtube.com/watch?v=F9OsY-ysp2w

Facebook: https://www.facebook.com/corvilleofficial

 

 

 

 

 

 

caesars bread 700.jpg

 

 

Caesar’s Bread 

 

Nyers funkyba oltott, brit-popos alternatív rock, grunge hatásokkal Budapestről.

A zenekart a kőbányai Szent László Gimnázium diákjai alapították 2013-ban. Dalaik a szexualitásról, a szerelem jó és rossz oldalairól, emberi érzésekről, társadalmi kérdésekről szólnak hol magyar, hol angol nyelven.

 

A banda tagjai szemtelenül fiatalok és tehetségesek. Iskolai fellépéseken kívül több fővárosi szórakozóhelyre is meghívást kaptak már, így zenéltek az Attention-ben, a KÖSZI Kő-Caféban, a Vinoliaban, a Hunnia Bisztro-ban.

 

A zenekar dalszerzőinek termékenységét jelzi, hogy repertoárjukon már több, mint egy tucatnyi saját dal szerepel. Ezek mellett olykor David Bowie és Guns N’ Roses feldolgozással, sőt, József Attila verssel is megörvendeztetik lelkes közönségüket, akik minden helyre követik őket.

 

 

 

Az alter-prog-rock vonalba sorolt Corville, és a grunge-os alter-rock Caesar's Bread közös koncertje.

 

Időpont: 2016. szeptember 30. – 20 óra

Helyszín: Legenda Sörfőzde Center
Cím:1163 Budapest, Kövirózsa utca 8/c
Belépő: 800 Ft

 

https://www.facebook.com/events/167890243615591