zenesz_logo.pngA Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíjasa, a Lóci Játszik a Kobuci Kertbe is elviszi az utcazene fesztivál hangulatát.

 

700.jpg

 

 

 

Őrületes öt napon van túl a Lóci Játszik zenekar.  A Veszprémi Utcazene Fesztivál hetében nem csak a helyszínen léptek fel minden nap, de közben lenyomtak egy párkányi, egy badacsonyi és egy Campus Fesztiválos koncertet is.

 

Egy percig nem volt kérdéses, hogy az „5 nap – 10 koncert – 1400 km” elnevezésű mini turnét elvállalja-e a zenekar. „Veszprém egy gigászi "zenész-élményparkká" változik erre a pár napra, ami teljesen egyedülálló az országban. Közvetlen kapcsolat a közönséggel, izgalmas helyszínek, egész napos kisfröccsözés - mi kell ennél több?”– mondja Lóci.

 

A fesztiválon ténylegesen megnyerték maguknak az embereket és az ezzel járó közönségdíjat is! Ám ezzel koránt sincs vége a zenekar dolgos nyarának: augusztus 5-én a budapesti Kobuci Kertbe hozzák el az utcazene fesztivál hangulatát, két másik zenekar, a The Luckies és a Mongooz and the Magnet társaságában. Érdemes korán érkezni, mert mindhárom csapat 1-1 órát fog játszani.

 

Lóci Játszik, The Luckies és Mongooz and the Magnet a Kobuciban

2016. augusztus 5.  18.30

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1643365892649240