zenesz_logo.pngAugusztus 4-e duplán jó nap lesz a The Biebers tagjai és rajongói számára. Amellett, hogy a csapat egy fenomenális koncertet ad, ezen a napon ünnepli a zenekar zeneszerzője, Puskás Dani 23. születésnapját a Barba Negra Track színpadán.

 thebiebers_700.jpg

 

 

„Azért esett a választásunk erre a dátumra, mert meg akartuk lepni ezzel is Danit. Öcsém még szemtelenül fiatal, de pont ezért óriási dolog, hogy máris ilyen zenei múlt van mögötte, ha csak a The Biebers-t nézzük már négy éve a pályán...” – meséli büszkén Puskás Peti, a zenekar frontembere. Ez a hónap, és majdnem napra pontosan augusztus 4-e mindig sorsdöntő nap volt az együttes életében. Négy éve ekkor jelent meg a Dance, amivel berobbantak a köztudatba, három éve ugyanekkor pedig az átütő sikert hozó  Sorry jött ki. Egy éve szinte ugyanezzel a dátummal Robbie Williams előzenekaraként léptek fel, ami óriási megtiszteltetés, egyben elismerés volt a banda számára.

 

A Dance, a Sorry, a Stay és a The Loves How It Taste című dalok sikerei után se ült le a csapat. Ezen a nyáron a fesztivál himnusznak is beillő Sun Is Shinning dallal és - a The Biebers-től teljesen újszerű módon egy magyar nyelvű dallal lepték meg a rangongókat, ami egyfajta újjászületés volt számukra. A Fegyulladt a város ráadásul a közelmúlt legnagyobb emócionális löketéről, a foci EB  siker okozta összefogásról íródott.

 

 

 

 

A műfajukban világszínvonalat képviselő zenekar saját definiciója szerint „tradicionális elektronikus tánczenét játszanak részeg fiataloknak”. Puskás Peti elmondása szerint bár szinte az összes létező hazai fesztiválon szerepelnek idén, hetente négy-öt fellépéssel országszerte, mégis ez a budapesti koncert lesz a The Biebers rajongók számára az igazi nagy találkozás egymással és a zenekarral. Annyi bizos, hogy egy fergetes The Biebers koncert lesz meglepetés vendégekkel, bulis zenékkel, sok-sok vidámsággal, határtalan felszabadultsággal és galaktikus szexizéssel!

 

 

The Biebers nagykoncert

2016. augusztus 4., csütörtök

Barba Negra Track (Budapest, 1117, Prielle Kornélia u. 4.)

Jegyvásárlás: https://track.barbanegra.hu/the_biebers_20160804

 

www.goldrecord.hu

https://www.facebook.com/TheBiebers