zenesz_logo.pngWolf Kati és Polyák Lilla ritkaságnak számító közös előadását láthatjuk július 28-án a Vajdahunyadvár reneszánsz udvarában.

 

07_28_divak_650.jpg

 

 

Két gyönyörű hang, két rendkívül érzéki-érzékeny, szép és vonzó színpadi jelenség közös koncertjét hallhatjuk. Válogatás a legnépszerűbb saját dalaikból és olyan világhírű előadók slágereiből, mint Adele, Sara Bareilles, Prince, ABBA, George Michael, Santana, Barbra Streisand, Frank Sinatra. A „Dívák egymás között” koncert mind a két énekesnő rajongótáborának nagyszerű élmény lesz. Duplán megéri eljönni erre a nyári estére, melyen a fesztivál szervezői ezúttal a könnyűzenék szerelmeseinek kedveskednek.

 

A jubileumi fesztivál következő koncertjén a Budapesti Vonósok fognak szerepelni augusztus 1-jén, az eseménysorozat záróakkordja pedig a 100 Tagú Cigányzenekar estje lesz augusztus 4-én.

 

A fesztiválon megnyitják az egyébként nem látogatható román kori kerengőt. A Millenniumra épült Vajdahunyadvár - Budapest egyik legnagyszerűbb turisztikai látványossága augusztus 4-ig ismét a társasági élet aktív központja!

 

Polyák Lilla, Wolf Kati és zenekaruk

„Dívák egymás között”

2016. július 28. 20:30 (esőnap július 29. 20:30)

Jegyár: 4500 Ft

Jegyvásárlás: http://www.vajdahunyad.hu/info.asp?id=84

www.vajdahunyad.hu