zenesz_logo.pngHazánk egyik legelőremutatóbb csapata, a Cloud 9+ ismét egy kiugróan színvonalas és kreatív klippel lepi meg rajongóit.

 

cloud9_2016_color_001_700.jpg

 

 

A Radio című számmal és a hozzá forgatott videóval indul a nyári fesztiválszezon, melyet augusztus 4-én az eddigi leglátványosabb koncertjükkel koronáznak meg a Budapest Parkban!

 

2013-ban „Supernovaként” robbant be a hazai zenei életbe a négytagú fiatal csapat, akik az élő hangszeres rock/hip-hop zenét az elektronikus drum’n’bass/dubstep stílusokkal ötvözik egy énekes/MC-vel a fronton. 2015 elején megjelent első nagylemezük (Supernova) az év egyik legizgalmasabb albuma volt, tele dinamizmussal és erővel. Videóik is rendre ezt az egyedülálló lendületet és színvonalat tükrözik. Nincs ez másként a legújabb alkotásunkkal sem; de a helyszín és a gegek sokasága itt minden eddigit felülmúl!

 

 

 

 

 

 

A Radio klipjét – amelyben Járai Márk (Halott Pénz) és Wolfie (Punnany Massif) is szerepel, a nemrégiben felújított Brody Villában vette fel a Tuza Norbert rendező, Szín Róbert operatőr páros és közös csapatuk, az Ink Panther Productions. A Zsolnay szökőkúttal és egyéb vizuális finomságokkal megfűszerezett videóban további különlegességként víz alatti felvétel is található, amelyben – ha már indul a nyár, miért is ne? – egy sellő is szerepel.

 

A történet egy fiúról és egy lányról szól, akik ugyan nincsenek együtt, mégse tudják elfelejteni egymást, mert újra és újra ugyanazt a dalt hallják a rádióban, ami összeköti őket. A love story laza, nyári buli hangulatba illeszkedik, miközben a vizuális gegek sorra követik egymást. A klip egy séta közben egyben felvett, vágatlan hatású slow motion technikai megoldással készült. Zsolti, az énekes felébred egy madárcsicsergős reggelen, kikel szíve hölgye mellől, majd tesz egy sétát a ház körül, ahol a zenekar tágabb baráti társasága tart éppen chill out bulit, egy elképzelt közös nyaraláson. A statiszták sorába a Cloud 9+ harmincöt rajongóját is meghívta, akik bizarr állatfej jelmezekben lazulnak. Zsolti lepacsizik mindenkivel, majd a végén a legnagyobb természetességgel visszafekszik kedvese mellé. Mindeközben egy nemzetközi díjnyertes magyar vizsla is feltűnik a képernyőn. Aki kíváncsi a forgatás további érdekességeire, nézze meg a klip hivatalos werkfilmjét is!

 

 

 

 

 

 

„Teljesen kötetlen hangulatot akarunk átadni. Érezni fogja a közönség, hogy a keményebb elektronikus/rock zenei stílushoz passzoló nyári gegnek szánjuk ezt a klipet. Ezzel kívánunk minden Cloud 9+ rajongónak kellemes 2016-os fesztiválszezont!” – fejti ki Tóth Bertalan a csapat dalszerző, gitárosa.

 

Koncert időpontja: 2016. augusztus 4.
Helyszín: Budapest Park 

 

https://cloud9plus.hu/

https://www.facebook.com/cloud9plus/

www.goldrecord.hu