zenesz_logo.png



Megszállja az A38 Hajó fedélzetét a WatchMe legénysége, s nem is akármilyen kíséretet hoz magával.

 

WatchMe_guys_700.jpg


WatchMe Guys - Fotó: Zsoldos Dávid

 

 

Megszállja az A38 Hajó fedélzetét a WatchMe legénysége, s nem is akármilyen kíséretet hoz magával. Az Éter Fesztiválról a Legjobb Énekes és a Legjobb Szaxofonos díjával hazatért banda a Hot Beaver társaságában lép fel a budapesti éjszakai élet egyik kedvelt koncerthelyszínén július 2-án.

 

Pezseg az élet a WatchMe háza táján: a Naked Man című dalukhoz készült videoklippel szó szerint berobbantak a hazai zenei élet köztudatába, s azóta egy percnyi megállás sincsen. Folyamatos koncertek, készülő új klip, új dalok s díjak minden mennyiségben.

 

„Fantasztikus időszakot tudhatunk a hátunk mögött. Részt vettünk például Egerben az Éter Plusz Tehetségkutatón, ahonnan a Legjobb Énekes és a Legjobb Szaxofonos díjával térhettünk haza, de a Titánok az EFOTT-on tehetségkutató döntőjén is igen jól szerepeltünk, legutóbb pedig a Várkert Bazárban léptünk fel a Zene Ünnepén” – összegzi Baracskay Rita szaxofonos.

 

 

 

WatchMe_girls_650.jpg

 

WatchMe Girls - Fotó: Sámpár Anna

 

 

 

„Emellett a stúdiómunkákkal sem álltunk le. Elkészült a legújabb dalunk, hamarosan debütál a hozzá forgatott klip is, s csodás új fotók is készültek Sámpár Anna és Zsoldos Dávid segítségével; utóbbinak köszönhetjük az All Night klipjét is. Nagyon várjuk már, hogy ezeket megmutassuk a nagyközönségnek is.”

 

A következő állomás pedig nem más lesz a zenekar életében, mint az A38 Hajó Tetőterasza, ahova a Hot Beaver társaságában érkeznek.

 

„Nagyon szeretjük mindannyian, amit a Hot Beaver zeneileg és emberileg is képvisel. Igazi jó kis stoner hangzást fognak a Hajó Tetőteraszára varázsolni – szem nem marad szárazon egyik buli után sem, s aki eljön, az még sokáig fogja emlegetni ezt az estét.”

 

Július 2-án tehát közös WatchMe és Hot Beaver buli várja azokat, akik ellátogatnak az A38 Hajó Tetőteraszára.

 

 

 

HotBeaver 700.jpg

 

Hot Beaver - Fotó: Horpáczi Dávid

 

 

Jegyvásárlás elővételben az A38 honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

 

WatchMe//Hot Beaver

Időpont: 2016. július 2. 19:30

Helyszín: A38 Hajó (Petőfi híd, budai hídfő)

Jegyár: 1000 Ft/1500 Ft

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/132570207166347/

 

WatchMe Facebook:

https://www.facebook.com/watchmeband/

 

Hot Beaver Facebook:

https://www.facebook.com/hotbeaverband/?fref=ts