zenesz_logo.pngHarmincéves jubileumi koncertjére készül Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard. Az 1980-as és 1990-es évek legendás zenekara három évtizedes fennállása alkalmából vadonatúj dalt és klipet is készített a Sláger TV támogatásával.

 Napoleon Boulevard2.jpg

 

 

Harmincéves jubileumi koncertjére készül Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard. Az 1980-as és 1990-es évek legendás zenekara három évtizedes fennállása alkalmából vadonatúj dalt és klipet is készített a Sláger TV támogatásával, amelyhez a Fővárosi Nagycirkusz Vízi Cirkusz előadásának elemeit is felhasználták. A június 26-i koncert részleteiről és a látványos videóról Vincze Lilla énekesnő mesélt.

 

A visszaszámlálás megkezdődött: június 26-án, vasárnap, 19.00 órakor kezdetét veszi a Napoleon Boulevard harmincadik születésnapi nagykoncertje a Fővárosi Nagycirkuszban. Az előadáshoz a Talamba Ütőegyüttes, Dóka Attila zeneszerző, előadóművész is csatlakoznak, Vincze Lilla pedig Nagy Zsolttal közösen egy vadonatúj slágert is írt az alkalomra. A világ tetején című dalhoz a Sláger TV támogatásával, Fái András producer-rendező vezetésével és Gerócs Balázs operatőr közreműködésével látványos videoklip is készült, ami a cirkusz varázslatos világát idézi.

 

„A cirkusz ötvözi mindazt, amit a zenélésben is nagyon fontosnak tartok: az egymás iránti megbecsülést, a tudás és a tehetség tiszteletét, a korrektséget és természetesen a bizalmat. Emellett emlékeztet a zenekarral közös hobbinkra, a repülésre és a világűrkutatásra is. A cirkuszi előadásban központi szerepet kap a víz, ami balatoni lányként számomra is különösen fontos. Nagyon hálás vagyok, többek között a Sláger TV-nek, hogy elkészülhetett A világ tetején klipje, amit egyébként rekordidő alatt vettünk fel” – mesélte Lilla, aki szerint a dalban és a koncerten is megfogalmazódik a zenekar hitvallása, azaz a négy elem működése a világban és a művészetekben.

 

 

 

 

 

 

 

„A föld, a víz, a levegő és a tűz állandó változásban tartja a világot, és egyfajta körforgást eredményez. A vízi cirkusz előadás ötvözi ezeket az elemeket, és egy Európában egyedülálló szökőkútrendszer, pazar fénytechnika és világklasszis artisták is fokozzák a hatást” – folytatta az énekesnő, aki bármikor szívesen újraélné pályafutása kezdeti időszakát, és reméli, hogy az előttük álló harminc évben a zene ugyanúgy az életük része lesz, mint eddig.