zenesz_logo.pngA Random Szerda sorozat keretei között belekóstolhatunk a fúziós, instrumentális zene születésének megismételhetetlen pillanataiba – Barabás Lőrinc a kortárs zenei paletta ismert alakjait invitálja meg izgalmas örömzenélésre.

 

bl trio 700.jpg

 

 

 

Barabás Lőrinc elmúlt négy hónapja mozgalmasan telt – szeptember elején Moszkvában koncertezett, majd még ebben a hónapban bemutatta Quartetjével új, Beardance című lemezét. Az albumot egy ötállomásos turné követte, a lemezanyagot Kolozsvár, Marosvásárhely, Csíkszereda, Brassó és Szatmárnémeti közönsége is megismerhette.

 

November 3-án Barabás Lőrinc szinte pihenő nélkül indult 3 hetes USA turnéra a Cseh Tamás Program támogatásával - San Franciscoban, Los Angelesben és New Yorkban koncertezett.

 

A 2016-os év lassan zárul – az év utolsó Random Szerdájának közreműködői december 7-én 20.00 órától Barabás Lőrinc (trombita), Balázs József (zongora), Fonay Tibor (basszusgitár) és Mihalik Ábel (dob) lesznek a Budapest Jazz Clubban.

 

A Random Szerda Barabás Lőrinc trombitás vezetésével 2005 és 2010 között a budapesti hiphop-jazz színtér jeles képviselőiből alakult alkalmi formációkat vonultatta fel. A jammelés hagyományain alapuló sorozat gyorsan meghódította a város improvizatív zenére nyitott közönségét. 2008-ban Small Talk címmel koncertlemez jelent meg a projekt legsikeresebb felvételeiből.

 

A Random Szerda sorozat keretei között belekóstolhatunk a fúziós, instrumentális zene születésének megismételhetetlen pillanataiba – Barabás Lőrinc a kortárs zenei paletta ismert alakjait invitálja meg izgalmas örömzenélésre.

 

Helyszín: Budapest Jazz Club

Időpont: 2016. december 7. - 20 óra
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernõ u. 7  

 

Barabás Lőrinc Facebook