zenesz_logo.pngJAZZTELEN blues-rock zenekar elkészült új dalával és annak klipjével, melyben vendégművészként Tátrai Tibort láthatjuk, hallhatjuk.

 

JAZZTELEN blues-rock zenekar elkészült új dalával és annak klipjével, melyben vendégművészként Tátrai Tibort láthatjuk, hallhatjuk. A klippel tisztelettel adóznak Tátrai Tibornak és nagy örömükre szolgált, hogy elfogadta meghívásukat, mind a stúdió felvételhez, mind a klipforgatáshoz.

 

Klip előzetes, csak Nektek...

 

 

 

 

 

Amit a JAZZTELEN-ről tudni kell

 

A power-trió missziója hogy bebizonyítsa, létezik a rádióbarát blues-rock muzsika, saját kompozíciókból álló műsorukban ötvözik a korai 70-80-as évek klasszikus rock hangzását a modern blues rock és rock & roll elemekkel, dallamos hangzásvilággal, és hazánkban ritkaságszámba menő fergeteges szájharmonika és gitárszólókkal. A trió tavasszal a Kowalsky meg a Vegát és a Tátrai Band-et melegíti, mondhatjuk úgy is, a banda koncerten van igazán elemében.

 

További információk a bandáról

 

A JAZZTELEN 2016 év elején nagy erővel robbant a köztudatba, a Kowalsky meg a Vega előzenekaraként egy országos turnén..

A zenekar július 3-án a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega előzenekaraként lép fel V4 Fesztivál és Színházi Találkozón, Vácott.

Tátrai Tibor Magyarország Érdemes Művésze díjat kapott idén tavasszal, méltónak találta a JAZZTELEN zenekart egy közös szám felvételéhez és klip forgatásához.

 

Tátrai Band előzenekarának választotta JAZZTELENT májusi BarbaNegra fellépéséhez.

 

Az énekes-basszusgitáros frontember  - Bűdi Szilárd - a hetekkel ezelőtt indult Rádió Rock reggeli műsorvezetője lett.

 

 

jazztelen 700.jpg

 

 

https://www.jazztelen.com/

https://www.facebook.com/Jazztelen

https://www.youtube.com/Jazztelen

 

Klipbemutató eseménye https://www.facebook.com/events/1402917860015969/