zenesz_logo.pngÚj projektje, mellyel ellátogat Budapestre is, az ‘Emily’s D+Evolution’ egy friss művészi látomás, melyet David Bowie producerével közösen hozott létre.

 

 esp 700.jpg

 

 

 

Esperanza Spalding, a négyszeres Grammy díjazott zeneszerző, basszusgitáros és énekes, aki játszott már Oscar- és Nobel díjátadó gálákon, de fellépett már több alkalommal a Fehér Házban is, a kortárs jazz egyik legfényesebben ragyogó csillaga. Nem kisebb világsztárokkal állt egy színpadon és muzsikált már együtt, mint például Herbie Hancock, Stevie Wonder, vagy Prince.

 

Új projektje, mellyel ellátogat Budapestre is, az ‘Emily’s D+Evolution’ egy friss művészi látomás, melyet David Bowie producerével közösen hozott létre. A koncert alapjául szolgáló új albumán Esperanza a korábbi kifejezetten jazzes világához hozzáadott nem kevés funk-ot, soul-os, r&b-s és progresszív rockos elemeket is, egy teljesen új hangzást teremtve ezek által. A színpadi előadás, amely egyfajta szerepjáték is, egyszerre teremt zenei és vizuális élményt a közönség számára.

 

A lemezhez Esperanza egy teljesen új zenekart hozott össze, többek között a gitáros Matthew Stevens (Christian Scott) és a dobos Karriem Riggins (Erikah Badu) részvételével.

 

Időpont: 2016. június 28. 20.30
Helyszín: MoMKult 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Jegyár: Az állójegyek elővételben 7900 forintba kerülnek, a rendezvény napján a helyszínen 9.900 forintba.
Az erkélyre ülőjegyek 9.900 forintért kaphatók korlátozott számban

 

Jegyek kaphatók a Ticketportal.hu hálózatában, a MOMkult jegypénztárában, illetve a Wave lemezboltban.

 

 

 

 

 

Esperanza Spalding hivatalos weboldala