zenesz_logo.png



Tavaly mutattuk be az akusztikus hatású, dallamos popzenét játszó fiatal Fangler’s zenekart. Most ismét róluk lesz szó…

 

Fanglers_TJ_700.jpg

 

 

 

Nagyjából egy éve mutattuk be a Fangler’s zenekart, és most újra történések vannak a banda körül, ezekről szeretnénk beszámolni.  Március végén jelent meg a zenekar első EP-je, Budai felhők címmel. A címadó dalhoz június folyamán készül el a videoklip.  Az EP dalai hozzák Fangler’s modern, akusztikus hatású, dallamos popzenei stílusát, de érződik egyfajta kitekintés, kísérletezés, elsősorban a Valami szép című dalban. Az EP anyaga elérhető az ismert online platformokon. (iTunes, Spotify, Deezer)

 

Április végén a budaörsi PostArt-ban forgatták a fiúk a Live Sessiont, ahol is három dalt rögzítettek élőben. Most a Valami szép című dal felvételét adjuk közre, a többit a https://bit.ly/1TDx3VZ oldalon lehet megtekinteni.

 

 

 

 

 

 

Hogy tovább soroljuk az eseményeket, a zenekar megnyerte a VOLT Fesztivál remix/feldolgozás pályázatát a Wellhello x Halott Pénz Emlékszem Sopronban c. dalának Fangler's verziójával, ennek köszönhetően a banda fellép a VOLT Fesztivál utolsó napján, és a nyertes dal felkerül az idei VOLT fesztivál CD-re is.

 

A zenekar tagjai:

K. Fangler Péter - ének

Szabó Zoltán - gitár

Bécsy Bence - gitár

Heller Péter - dob

Verók András – basszusgitár

 

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, további részletek folyamatosan itt találhatók: https://www.facebook.com/fanglers/