zenesz_logo.pngR’n’b magyar népzenei motívumokkal és Csík János fantasztikus hegedűjátékával!

 

 

 

 

 

 

Megszületett az r’n’b hazai sztárjának legújabb dala. Az ’Elzárt Övezet’ egy könnyű pop dal, amelyben ezúttal a magyar etnikus dallamvilág motívumait is megtaláljuk. A tradíció és modern hangzás szépen egységbe forr az új számban, telitalálat!

 

„Évek óta szerettem volna olyan dalt írni, amelyben megjelenik a magyar folklór. Szeretem a népzenét, korábban is szívesen nyúltam különböző etnikumok zenei hagyományaihoz, legyen az afrikai, ázsiai vagy egyéb népzene.” – fejti ki az énekes, dalszerző.

 

A hegedű dallamot Csík János - Kossuth-díjas zenész, a Csík zenekar alapító tagja -játszotta fel. „Különösen olajozott volt a közös munka. János az első találkozóra már hozta is a hangszerét, feljátszotta, és meg is született a tökéletes végeredmény!” – meséli Caramel.

 

A dal szövege, az örök témát, a szerelem történetét járja körbe, de ahogy azt Carameltől megszokhattuk, most is többdimenziós az értelmezési mező. „Nem csak a szerelemről, a közönséggel való kapcsolatomról is énekelek az Elzárt Övezetben.” – árulja el az énekes.

 

Azt, hogy a dal hihetetlenül jól sikerült, és Caramel valamit „eltalált”, visszaigazolni látszik a tény, hogy a YouTube-on egy hét alatt közel 170 000 látogató nézte meg a videót. Gratulálunk!

 

 

www.caramelmusic.hu

www.goldrecord.hu