zenesz_logo.pngElkészült a legújabb Kelemen Kabátban klip, és ezzel a teljes Szívdöglesztő EP képi megjelenítést kapott.

KK 2016 650x.jpg

 

 

Az Áll a Bál nagyon könnyen a nyár slágere lehet. Különlegessége, hogy eredetileg egy női előadónak készült, végül mégis Kelemen Kabátban felvétel lett belőle, így fordulhat elő, hogy Horváth Boldi egyes szám első személyben énekli meg egy lány gondolatait.

 

"A dal egyrészt a tavaszról, a felnőtté válásról és a szerelemről szól egy fiatal felnőtt lány szemszögéből.” – meséli a frontember. – „Másrészt pedig a 'félek, de akarom mégis' tételmondat köré épül, ami minden új dologba kezdéskor aktuális lehet bárki számára."

 

A dalhoz készült klipben ezt a fiatal lányt egy titokzatos férfi várja minden nap az iskola előtt, ám a történet sajnos nem érhet boldog véget.

 

„A klip producere Boros Bence volt, akivel már több klipen dolgoztunk (Nyári dallam, Jártam itt, Téli dallam). Ő hozta össze a stábot és tartotta kézben a gyártást” – mondja Boldi. – „Főszereplőnek mindenképp egy üde bájos lányt szerettünk volna. Körülbelül 50 jelöltet néztünk meg, mire megtaláltuk Natalit, aki tehetséges modell.”

 

 

 

 

 

A zenekar sikeres tavaszi turnén van túl, hamarosan pedig nekivágnak a fesztiváloknak. A nyár közepén viszont nagy bulira készülnek Budapesten is.

 

„Sűrű és vidám nyarunk lesz” – nevet a frontember. – „A Szívdöglesztő turné alatt jól összerázódott a banda, szerencsére a nyáron is sokat játszunk majd, sok helyen. Amire a legjobban készülünk, az pedig a július 15-i nagy nyári Kelemen Kabátban koncert a Barba Negra Trackben. Ezen az estén ott lesz velünk a Superstereo és az Egy Másik Zenekar. Különleges látvánnyal kedveskedünk majd a koncertlátogatóknak.”

 

A Barba Negra Track koncert Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/1736164146630887/