zenesz_logo.pngHalf Note City videoklip és lemezbemutató koncert. Vagy szétröhögöd magad vagy ez lesz a nyár legpocsékabb videoklipje.

 

HNC_BandPhoto_700.jpg

 

 

 

A Half Note City  az A38-on fogja elkövetni harmadik albumának  hivatalos lemezbemutató koncertjét 2016. május 25-én, ahol a csapat bemutatja azt a popzenei irányt, melyet az első két album még csak sejtetett. A markánsabb dallamok, dinamikusabb tempó és a fülbemászó refrének alapján egy teljesen új HNC-t ismerhetünk meg. Az albumról a nagyközönség ezidáig a Cetropelli című üldözős videót, a Mindörökké és az Edgar Nixie című dalokat ismerhette meg, de a napokban nyilvánosságra hozott klip, a POSZT is az új album részét képezi.

Vendégként a Maxisun gondoskodik az este megalapozásáról.

 

A Half Note City  POSZT című dalának piacra dobását nem nevezhetnénk éppen fénysebbességűnek, ugyanis a magyar banda, már múlt őszre beígérte harmadik albumát, amit a Mindörökké című lyrics videó megosztásával hivatott kiváltani.

 

Az azonos című lemez viszont május 25-én tényleg elérhető lesz, ezért a POSZT-ra úgy is tekinthetünk, mint az A38-as lemezbemutató koncert beharangozására. A POSZT klipjét vagy utálni vagy imádni lehet. Köztes megoldás  nincs!

 

 

 

 

 


Időpont: 2016.05.25.

Helyszín: A38 Tetőterasz

Kezdés: 20:00

Vendég: Maxisun

Weblap: https://www.halfnotecity.hu