zenesz_logo.pngA Classic Rock Cofee-ban tartotta sajtótájékoztatóját a május 17-én induló földi sugárzású és interneten is elérhető Rádió Rock.

 rr700.jpg

 

 

 

A Rádió Rock több mint 2,5 millió hallgató elérésével számol, ennek érdekében a műsoraikat nem csak földi sugárzással, de online, a neten, a radiorock958.hu internetoldalon keresztül is sugározzák majd.

 

A földfelszíni sugárzás a 95,8 MHz-en indul, május 17-től, a frekvenciát pályázati úton nyerte meg a Favorit Masters Kft., amelynek alapítói és tulajdonosai Németh Gábor dobos, zeneszerző (Skorpió, Dinamit, P. Mobil), a Kőbányai Zenei Stúdió szaktanára, Vörös István énekes, gitáros, dalszerző (ex-Prognózis) és Andrási Beáta, a Vörös István Produkció ügyvezetője. Ők hárman egyébként a Magyar Rockzenészek Egyesületének létrehozói és vezetői is. Amennyire tudni lehet, a földi sugárzású rádiót Budapest 70 km-es vételkörzetében lehet majd fogni, de ez a domborzati viszonyoktól függően akár 100 km-re, vagy akár többre is kiterjedhet.

 

 

nĂŠmeth g 700.jpg


Németh Gábor - Fotó: Zeffer Csilla

 

 

 

A Rádió Rock 81 százalékban magyar rockzenét sugároz majd, és az üzemeltető cég munkatársai szerint azoknak az előadóknak is teret adnak korosztálytól függetlenül, akik eddig nem kaphattak megszólalási lehetőséget a hazai médiában.

 

A csatorna programigazgatója a rádiós berkekből ismert Kalácska Gábor, a Juventus Rádió és NeoFM volt programigazgatója. Az értékesítési és marketing terület vezetője pedig Moziesik Barbara, a TV2 egykori értékesítési csoportvezetője lett, aki azt megelőzően a Juventus Rádió értékesítési menedzsereként dolgozott.

 

 

 

 

vĂśrĂśs 700.jpg


Vörös István - Fotó: Zeffer Csilla

 

 

 

A csapat azt ígéri, hogy minőségi tartalmat állít elő a nap 24 órájában, így a már megszokott hírek, időjárás-jelentés és kívánságműsoron kívül rengeteg egyedülálló, de tematikába illeszkedő műsorral fogja szórakoztatni a hallgatókat. A stábban olyan személyek dolgoznak majd mint Csizinszky Éva, Vas Maya, Barabás Bea, Bűdi Szilárd, Kovács Áron, Gazdag Tibor és Nagy Feró.

 

Rádió Rock Facebook: https://www.facebook.com/radiorockmagyarorszag