zenesz_logo.pngKülönleges sorozatot indított a Gólya színpadának két állandó fellépője, Bujdosó János és Darvas Kristóf.

700.jpg

 

 

 

Másfél hónapja indult a NéhaÖt, Bujdosó János és Darvas Kristóf duó-sorozata a Gólyában. A két zenész állandó fellépője a Gólya színpadának, de most féléven keresztül havonta három hétfőn olyan emberekkel duóznak, akikkel mindig is szerettek vagy szerettek volna játszani.

 

A fiúk személyiségének és zenei zsenialitásának köszönhetően az élmény előre borítékolható: őrült improvizációkra, csillagjegyek szülte vissza nem térő együttlélegzésekre, és fejzsizsegős atmoszférára számíthatunk ezeken a tavaszi és nyári hétindítókon, mely kettőjük közös játékában csúcsosodik ki augusztusban.

 

 

 

fejlec_700.jpg

 

 

 

 

Ha megnézzük a sorozat következő programjait, olyan nevekkel találkozhatunk, mint Másik János, Paizs Miki, Bárdos-Deák Ági, Papp Réka Kinga, vagyis belátható, hogy nem a mainstream zenei vonal jeles képviselőivel találkozhattok a Gólya sajátos hangulatú enteriőrjében.

 

Május 16-án 20 órától Bujdosó János vendége Másik János. A sorozat hátralevő részeire is mindenkit szeretettel várnak, a belépés ingyenes.

 

 

Íme, egy kis ízelítő:

 

 


 

 

A sorozat további részei:

 május 23. 20.00: Darvas Kristóf és Varga Virág

 június 6. 20.00: Bujdosó János és Paizs Miki

 június 13. 20.00: Darvas Kristóf és Simányi Zsuzsi

 június 27. 20.00: Bujdosó János és Hevesi Nándi

 július 4. 20.00: Darvas Kristóf és Darvas Bence

 július 18. 20.00: Darvas Kristóf és Ujj Zsuzsi

 július 25. 20.00: Bujdosó János és Kiss Árpád

 augusztus 8. 20.00: Bujdosó János és Bárdos-Deák Ági

 augusztus 15. 20.00: Darvas Kristóf és Papp Réka Kinga

 augusztus 22. 20.00: Bujdosó János és Darvas Kristóf

 

 


Facebook: https://www.facebook.com/roncskocsma