zenesz_logo.pngMi köze Mozartnak a tangóhoz, Bachnak a jazzhez vagy az operának a reggaehez? Mindez kiderül a Melodika Csoport koncertjén 2016. május 11-én, szerdán a MOM Kulturális Központban.

 

mel 700.jpg

 

 

Mi köze Mozartnak a tangóhoz, Bachnak a jazzhez vagy az operának a reggaehez? Mindez kiderül a Melodika Csoport koncertjén 2016. május 11-én, szerdán a MOM Kulturális Központban.

 

Klasszikus – Jazz – Crossover – Klasszikusok újrahangolva, különböző stílusokban feldolgozva, egyedi hangszerelésben tolmácsolva, három kiváló zenész előadásában.

Koncepciójuk - innovatív, klasszikus zenei alapokról kiinduló - crossover stílus megszólaltatása. Az interaktív koncerten klasszikus szerzők közismert darabjai hangzanak el rendhagyó hangszerelésben, új zenei megközelítésben: többek között Bartók, Bach, Piazzola, Bizet, Albéniz népszerű művei. A csoport célja a klasszikus zene élményszerű előadása új formában, izgalmas zenei összefüggésekben.

A Melodika Csoport egyetlen európaiként bejutott az amerikai SAVVY Chamber Competition kamarazenei verseny júniusi döntőjébe. A májusi koncerten ebből a zenei anyagból is megszólaltatnak néhány művet.

 

A zenekar tagjai:

Antal Gábor – zongora/melodika

Csernus Katalin – gitár

Pödör Bálint – ütőhangszerek

 

Helyszín: MOM Kulturális Központ
Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Időpont: 2016. május 11., 19:30


 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/Melodikacsoport/