zenesz_logo.pngÁprilisi számunk egy kicsit személyesebbre „sikerült”, ezúttal három interjút is talál a lapban a kedves olvasó.

 road 500.jpg

 

 

 

Áprilisi számunk egy kicsit személyesebbre „sikerült”, ezúttal három interjút is talál a lapban a kedves olvasó. Nem véletlen, hogy három interjúalanyunk, három teljesen különböző műfajban jeleskedik: Majsai Gábor a swing zene, a Road a kemény rock, Petruska pedig az egy szál gitárral előadott akusztikus műfaj képviselője.

 

Természetesen nem maradhatnak el a technikai információk sem, beszámolunk a Marshall és a VOX új erősítő sorozatairól, a Randall – Kirk Hammett, Metallica gitáros által jegyzett – erőművéről, az LTD 2016-os gitárjairól, hírekről a prémium kategóriás basszusokat gyártó német Warwick házatájáról, valamint a Frankfurti Musikmesse nagyobb rendezvényeiről.

 

Aki azt gondolja, hogy színpadi, zenekari állványok terén nem lehet újítani, annak ajánljuk figyelmébe a Gravity állványcsaládról szóló írásunkat. Zenei híreink közt hírt adunk Ripoff Raskolnikov osztrák származású magyar blues gitáros-énekes új lemezének megjelenéséről is. Az albumról következő számunkban írunk részletesebben.

 

Az újságot a nagyobb hírlapárusoknál, metró aluljárókban, multiknál lehet megkapni.

Vegyétek a lapot, és olvassátok a Zenész Magazin online verzióját és figyeljétek a Facebook oldalát!

 

www.zeneszmagazin.hu
https://www.facebook.com/ZeneszMagazin