zenesz_logo.pngHamarosan megjelenik a Hahó Együttes: Rózsi néni, sok a szatyor! című gyermeklemeze, elkészült egy friss videóklip, s még számos izgalmas újdonság vár a gyerkőcökre tavasszal!

 

Haho_Egyuttes_photo_650.jpg

 

 

 

A dalok ezúttal is a környezetvédelem fontosságához, az egymáshoz való hozzáállásához, valamint a gyerekek életének fontosabb témaköreihez is kapcsolódnak. A zenekar frontembere, Kardos-Horváth János, akit a Kaukázus zenekar énekeseként is ismerhet a közönség, ezúttal olyan témákat állított a középpontba, mint a barátság, a szeretet, az egymás iránti tisztelet, az Anyák napja, az ovis ballagás és a fogtündér legendája. Mind a lemez dalai, mind az új klip, mind pedig az együttes tavaszi megmozdulásai alátámasztják a fentieket.

 

Az első videoklip az Éljen a Szeretet ereje! című dalhoz készült: a legfontosabb dologról szól, amellyel a gyerkőcöket körülvehetjük. A klipet Regős Ábel rendezte.

 

 

 

 

 

 

 

Janót rendszeresen hallhatjuk az Anyám tyúkja című, gyerekeknek szóló, hétvégente a Petőfi rádióban hallható műsor műsorvezetői székében. Vendégeivel a zenész egyik dalát dolgozza át, s ír hozzá gyerekeknek szóló tartalommal bíró szöveget, melyet aztán közösen elő is adnak. Ennek eredménye a szívhez szóló Ballagós dal is. A dalt a Quimby – Most múlik pontosan zenei alapja alkotja, s biztos, hogy az óvodás ballagási ünnepségek kedvencévé válik. Ahogyan az összes szülő szeme könnyes lesz ettől a daltól, úgy fognak meghatódni az Anyukák az Anyák napi címet viselő nótától, amely a Tavaszi szél dallamára íródott. Mindkét dal felkerült a lemezre karaoke vezióban is, hogy a gyerkőcök ezekkel köszönthessék majd az Anyukákat és búcsúztathassák a vidám ovis éveket.

 

A lemez címadó dala, a Rózsi néni, sok a szatyor!, amely önmagában mosolyra fakaszt, egy mindannyiunk számára ismerős, olykor bosszantó, ám mégis szórakoztató pillanatot örökít meg a bevásárlás mozzanatai közül. Ehhez a dalhoz a Nickelodeon segítségével hamarosan egy nagyon izgalmas klip is készül, amelyben a legfontosabb feladata a gyerekeknek lesz. A videóval kapcsolatban hamarosan több részletet is elárulunk, mind a zenekar, mind pedig a Nickelodeon felületein.

 

 

haho_egyuttes_rozsi_neni_sok_a_szatyor_cd_cover_small.jpg

 

 

 

 

A lemezen énekel a zenekar billentyűsének kislánya, Domokos Kamilla, verset mond Kardos-Horváth János kislánya, Lenke, valamint énekel a Keveháza utcai Általános Iskola Alsótagozatos kórusa illetve cajon-on játszik Bánházi Gábor, aki a dalok masterelését is végezte.

 

A dalok hamarosan az összes digitális zeneáruházban elérhetőek lesz, s természetesen a koncerteken fizikai formátumban is hozzá lehet majd jutni a koronghoz.

 

A Hahó Együttes tavasszal olyan eseményeken is fellép majd, amelyeknek központi témái a tagok számára is fontosak: hallhatjuk majd őket környezetvédelemmel és tudatos életmóddal, valamint egészséges táplálkozással foglalkozó és Föld napi rendezvényeken is, ahol a gyerkőcök játékos formában tanulhatják meg a  fentiekkel kapcsolatos hasznos tudnivalókat.

 

További izgalmas történés az együttes életében hogy Gyereknapon (május 29.) kerül adásba a Petőfi rádió Akusztik című műsorában a Hahó Együttes programja, az Anyám tyúkja meghívott zenészeivel, friss dalokkal és gyerekekkel a közönségben, melyek közül néhányan egy játék keretében belépőt nyerhetnek majd  a műsor felvételére, a Magyar Rádióba.

 

A Rózsi néni, sok a szatyor! előrendelhető a Zenekupon oldalára kattintva és hamarosan világszerte elérhető a digitális zeneáruházakban is.

 

CD ELŐRENDELÉS:

https://www.zenekupon.hu/haho-egyuttes-rozsi-neni-sok-a-szatyor.html

 

Figyeljétek a Hahó Együttes online felületeit a legfrissebb tudnivalókért!

Webes elérhetőségek:

 

https://www.facebook.com/hahobanda/

https://www.youtube.com/channel/UCp843sLhJ1AX1x83SbPbcuQ

https://www.hahoegyuttes.hu/