zenesz_logo.pngA gótikus power metál műfaját művelő zenekar pályafutásának eddigi legérdekesebb lemeze jelent meg idén januárban, Színvilág címmel.

 

 header_700.jpg

 

 

A gótikus power metál műfaját művelő zenekar pályafutásának eddigi legérdekesebb lemeze jelent meg idén januárban, Színvilág címmel. Nem csak a dalok erősödtek, modernizálódtak, hanem olyan tartalmat hordoznak ami, fontos lehet minden ember számára.

 

A zenekar tagjai elhatározták, hogy az új albumból származó minden bevételüket a Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványnak ajánlják fel. Az ötlet úgy jött, hogy egy rendezvényszervező elhívta Ferit, a zenekar énekesét egy fellépésre, amit egy nevelőotthonban élő gyerekeknek szerveztek.

 

 

 

promotion2_400.jpg

 

„Nagyon erőteljes élmény volt, és ahogy az elején tartottam tőle, hogy zenekar nélkül mit keresek a színpadon, az érzések, a tekintetek, amik sugároztak felém olyan mély nyomot hagytak bennem, hogy nem volt kérdés, hogy ha a lemez egyébként is Színvilág, – amit gyermekként színesnek látunk az felnőtt életünkre megfakul – szlogennel érkezik, egyértelmű mi a dolgunk. Ezek a gyerekek sosem látják színesen a világot... Szeretnénk, ha ezek a gondolatok minél többe emberhez eljutnának, így készítettünk egy szöveges videót is ami már elérhető a YouTube csatornánkon.”

 

 

 

 

 

Az Echonaldot élőben legközelebb a budapesti Big Bike Pubban lehet látni, hallani, az április 1-jei Bolondrock Napja alkalmából.

 

További információk:

 

www.echonald.hu
facebook.com/echonaldmusic